Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakiről tudjáto k, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakiről tudjáto k, hogy többet érez irántatok, akkor szemeznétek vele és mosolyognátok rá, ha nektek ő nem tetszik?

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem biztatnám és nem szemeznék vele, de a mosolygás az szerintem más, ha a helyzet adja. Mégis fapofát kellene vágnom, vagy mi a szösz? :D
2016. okt. 5. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
nem :D úgy értem, hogy szemezés közben elmosolyodik
2016. okt. 5. 19:18
 3/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ha nekem nem tetszik az illető, akkor nem.
2016. okt. 5. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szemezni nem szemeznék,mosolyogni meg mint bárki másra mosolyognék pl. köszönni vicsorogva nem túl szimpatikus dolog.Valószínűleg tisztáznám vele a helyzetet ha a tudomásomra jut,ne tápláljon hiú reményeket.
2016. okt. 5. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak, mert van egy csaj, akibe kezdek szerelmes lenni és már többször a tudtára adtam, hogy többet érzek (lehet nem volt teljesen egyértelmű) és minél jobban kinyilvánítom, hogy kezdem megszeretni, annál jobban mosolyog rám és egyre jobban zavarban van stb. És nem tudom, hogy lehet, csak azért nem utasít vissza, mert nem akar megbántani vagy lehet ő is többet érez...nem tudom eldönteni
2016. okt. 5. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Látom hezitálsz és próbálsz megfejtést keresni,de hidd el a legegyszerűbb ha meginvitálod egy találkára.Ne görcsölj rajta mert csak rosszabb lesz,ne ide irkálj kérdést hanem hívd randira!Rajta!Most!
2016. okt. 5. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Akkor beszélnék vele és elmondanám, hogy nincs esélye.
2016. okt. 5. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudod,amíg nem hívod el egy találkára minimum,addig csak találgazhatsz.Bár ha ennyire mosolygós a csaj,az nyilván az irántad érzett szimpátia jele.Nem csinálná ezt,ha nem tetszenél neki.Magamból kiindulva,én elég nehezen mutatom ki mások felé,mit érzek,de ha tetszik valaki,kiül az arcomra,hogy elolvadok tőle.Szóval biztosan arra vár,hogy lépj.Amúgy te konkrétan tudtára adtad már,hogy számodra több,mint barát?Az sem mindegy,lehet,benne is vannak gátlások.
2016. okt. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!