Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » FIÚK ti ezt jelnek vennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK ti ezt jelnek vennétek?

Figyelt kérdés
Teszik egy fiú, akit már több, mint 4 éve ismerek, néha összeszoktunk futni az egyetemen, olyankor mindig köszön, volt hogy már leáltunk beszélgetni is. Mostanában figyeltem fel rá, mert eléggé megszépült, és rendes fiú. Szerintem lenne nála esélyem,(mivel eléggé szép lánynak tartom magam, fére ne értsétek nem beképzeltségből mondom, csak tisztában vagyok önmagammal) úgy vettem le a gesztusaiból amikor meglát vagy, amikor beszélgetünk, hogy én is bejövök neki. Születésnapomra is felköszöntött, de még sosem chatteltünk.Nem rég ért véget egy hosszabb kapcsolata,( ő szakított a lánnyal) ezért nem szeretnék rámászni, de szeretnék már neki valamilyen jelet adni, hogy lenne nálam esélye. ( mellesleg eléggé visszahúzúdó a lányokkal) Mondjuk ha írnék neki Karácsonyra vagy Újévre, akkor azt ti fiúk jelnek vennétek? mert más indokkal nem írhatok neki. :D 21/L

2016. okt. 2. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok, egyetemre jársz, de várnál Karácsonyig, csak, hogy ráírhass. "Kedvelem" az ilyen fatökű nőket! :) Látod-látod, hiába a szépséged, ha kreativitással nem áldott meg az Isten.
2016. okt. 2. 23:19
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a „jóindulatú válaszod” :)
2016. okt. 2. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Igazán van mit! :D
2016. okt. 2. 23:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lealltok beszelgetni, akkor allj le tobbszor! Amugy meg ez nem jel. En csak udvariassagnak vennem.
2016. okt. 2. 23:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Holnap szépen ráírsz: "Szia! Mit szólnál, ha délután beülnénk valahová kávézni?" Csak ennyit. Ha titkon ő is kedvel téged, ki fog ugrani a bőréből örömében.
2016. okt. 2. 23:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd azt, hogy megszépült?
2016. okt. 2. 23:41
 7/12 A kérdező kommentje:
egy gimibe jártunk, akkor még nem figyeltem fel rá. Azóta sokat változott ami a kinézetet illet.Férfiasabb lett.
2016. okt. 2. 23:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Igaza van valamelyik válaszolónak, simán hívd el egy italra.

Mi is egyetemisták vagyunk, és így indult a randizgatásunk,hogy egyszerre hívtuk el a másikat ebédelni. :)

2016. okt. 3. 01:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Az indok hogy megakarod ismerni.

logic. :)

2016. okt. 3. 02:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan varnal karacsonyig vagy ujevig? Es utana? Esetleg uzsiszunetben megrugdosod a taskajat, o meg meghuzhatja a copfodat? Aztan nyari szunetben mar egy kis fogocska is belefer. Kovetkezo szemeszterre meg talan eljuttok a kozos homokozasig.
2016. okt. 3. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!