Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt ti jelnek vennétek? Akkor...

Ezt ti jelnek vennétek? Akkor most érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú a suliban mert hát hol máshol és észrevettem furcsaságokat. Úgy értem hogy többször is észrevettem hogy bámulgat de ha ránézek semmi mosoly v valami csak elnéz másfele. 2 héttel ezelött jött át a mi sulinkba de láthatólag elég jól beilleszkedett.

Nemtudom mert egyszer pl uccsó óra után elkérte a füzetemet hogy kimásolhasson belőle vmit. Meg egy csomószor észrevettem hogy közel vagy mintha közel próbálna állni vagy maradni hozzám.de nem.mintha igazán beszélgetni próbálna velem csak egyszer kétszer volt hogy igy bandában kérdezgetett tőlem egysmást. Szóval mit gondoltok? Vagy csak beképzelem magamnak? Mert az igazságot megvallva nekem is tetszene csakhát...

14/L

2014. okt. 30. 21:10
 1/2 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, ha ezek a jelek valósak, de azért 2 hét nem olyan sok idő. Ismerd meg jobban, utána hajrá! :)
2014. okt. 30. 21:23
 2/2 anonim válasza:
tetszel neki :-)
2014. okt. 31. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!