Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit érez irántam?

Mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Most estem túl kb 2 hónapja egy elég hosszú (2éves (nekem hosszú)) időszakon. Volt egy lány aki elég fontos volt a számomra de mint kiderült ez viszonzatlan volt . Egy pár hónapig magam alatt voltam de vala h össze szedtem magam és totál elfelejtettem őt. Röviden ennyi , és most jön a lényeg. 1 hónappal ezelőtt megismertem egy másik lányt , mondthatni először nem igazán érdekelt örültem hogy újra önmagam vagyok . De aztán elkezdtünk beszélgetni és vette a poénjaimat el tudtunk beszélgetni tehát elvoltunk. Aztán elkezdett érdekelni egy kicsit komolyabban . Konkrétan beszélgetés közben megérintett szinte már volt 1-2 lájtos flörtölésünk is. De egy társaságba kerültünk és ahogy elnéztem túl barátságos mindenkivel . Ami engem kicsit zavar ,hogy másokkal is úgy beszél mint velem. Ilyenkor azt gondolom ,hogy nem vagyok túl különleges a számára. És az a baj ,hogy számomra viszont kezd fontos lenni és ilyenkor teljesen máshogy viselkedem nem úgy mint azelőtt amikor még nagyon nem is érdekelt . Mit tegyek ? Próbálkozzak nála vagy inkább hagyjam még most az elején ? Ráadásul most szedtem össze magam a padlóról úgy h bizonytalan vagyok ,hogy ő mit érez . Ui: van barátja és elég hosszú ideje.
2014. okt. 14. 21:42
 1/3 anonim válasza:

Ha nem lenne barátja, azt mondanám, hogy próbáld meg, de így...

Az a csaj minden bizonnyal mindenkinek így teszi a fejét nem csak neked, ha másokkal is így viselkedik. Szerintem minél hamarabb felejtsd el, és keress magadnak mást.

2014. okt. 14. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Te is a "kicsim"-je, szívemje vagy?:DD Te is megkaptad ezt a gyüjtőnév titulust, hogy ne ne bukjon?:D
2014. okt. 14. 21:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem mondani ,hogy nem 12-13 éves gyerekek vagyunk akik a "poklok poklát" is megjárták a "szerelem" miatt hanem mind ketten felnőttek vagyunk és nem pláza cica a csaj meg semmi ilyesmi hanem tök normális nő magyarul .
2014. okt. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!