Szerintetek mit érez irántam? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy srác aki 21 éves én meg 16 vagyok és hát...nem vagyunk egy súlycsoportban ha értitek mire gondolok. Már másfél éve tetszik és ismerjük egymást mert tavaly nyáron egy társaságban voltunk. És voltak olyan jelek amikor én úgy gondoltam h tetszem neki. Pl amikor ültünk egymás mellett az egyik haverja meg megszolalt h xy ezt neked küldöm és ilyen szerelmes zene volt erre ő elrohogte magát és rám nézett.Mosolyogva néztünk egymás szemébe erre én elkaptam a fejemet .És hát utána nem mentem ki meg nem tartottuk a kapcsolatot de mostanában megint látom és néz meg én is őt de nem tudom h ez most mit jelent!? Előre is köszi a válaszokát. .2014. szept. 19. 19:45
1/1 A kérdező kommentje:
Tudom h idős hozzám de nem tehetek róla h bejön és nem tudom h mit jelent ez a viselkedése.
2014. szept. 21. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!