Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi van ha megmondom a szeretom...

Mi van ha megmondom a szeretomnek hogy beleszerettem? Jo otlet? Vagy ezzel mindent elrontok? Lehet hogy o is erez irantam valamit?

Figyelt kérdés

Lassan egy eve tobbszor talalkozgatunk a sraccal es belezugtam.. amikor talalkozunk akkor beszelgetunk is,de kevesbe ismerjuk meg egymast. Viszont legutobb a sracot a csaladom is erdekelte es hogy milyen kajafelet szeretek,es kikerte a velemenyem arrol is ,hogy a varos melyik reszebe erdemes koltoznie ami esedekes lesz nemsokara.Ez az utobbi alkalom erdekes volt,mert futtaba jott ossze,es nem volt sex,csak beszelgettunk,mert nekem aznap jott meg a havim,o pedig beteg volt mert megvolt fazva.Alig elt es alig allt a laban.De azt mondta legalabb latjuk egymast es egyutt vagyunk egy kicsit.

Mit gondoltok errol a sracrol?

Erez valamit irantam?

Csak megjatszotta magat hogy erdeklem hogy kerdezett ezt azt,vagy oszintenek tunik?

Es a lenyeg? Kozoljem vele,hogy beleszerettem? vagy az nagy hiba lenne..

Legyszi mondjatok el mit gondoltok.

Koszonom!

2014. okt. 8. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem mondd neki azt, hogy mivel úgy érzed, hogy már nem közömbös számodra érzelmileg se, ezért jobb lenne, hogyha befejeznétek, mielőtt nagyon belelovalod magad, és nem szenvedsz nagyobb "kárt". ha erre azt mondja, hogy ok, ne találkozzatok többet, akkor az egy biztos válasz arra, hogy nem szeret, és neked is jó, mert akkor nem szenvedsz tovább nem túl hosszútávú , téged felőrlő viszonyban. viszont, ha azt mondja, hogy ő is érez irántad valamit (lehetőleg ugyan azt, amit te - akkor meg azért jó, hogy kimondva is egymásra találtatok! :-D
2014. okt. 8. 11:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ritkán értek egyet máris az első válaszolóval, de én is ugyanezt tanácsoltam volna. Hallgass rá! :-)
2014. okt. 12. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!