Mi van ha megmondom a szeretomnek hogy beleszerettem? Jo otlet? Vagy ezzel mindent elrontok? Lehet hogy o is erez irantam valamit?
Lassan egy eve tobbszor talalkozgatunk a sraccal es belezugtam.. amikor talalkozunk akkor beszelgetunk is,de kevesbe ismerjuk meg egymast. Viszont legutobb a sracot a csaladom is erdekelte es hogy milyen kajafelet szeretek,es kikerte a velemenyem arrol is ,hogy a varos melyik reszebe erdemes koltoznie ami esedekes lesz nemsokara.Ez az utobbi alkalom erdekes volt,mert futtaba jott ossze,es nem volt sex,csak beszelgettunk,mert nekem aznap jott meg a havim,o pedig beteg volt mert megvolt fazva.Alig elt es alig allt a laban.De azt mondta legalabb latjuk egymast es egyutt vagyunk egy kicsit.
Mit gondoltok errol a sracrol?
Erez valamit irantam?
Csak megjatszotta magat hogy erdeklem hogy kerdezett ezt azt,vagy oszintenek tunik?
Es a lenyeg? Kozoljem vele,hogy beleszerettem? vagy az nagy hiba lenne..
Legyszi mondjatok el mit gondoltok.
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!