Mit tegyek beleszerettem egy lányosztálytársamba de félek h a "bátyja" megöl?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok. Az osztály legkedvesebb legsegítökészebb lányába belezúgtam. Most fogunk érettségizni és jött egy új menô srác az osztályba. Aki korábbról ismeri a lányt mivel nyáron együtt dolgoztak pultosként. Ez a macsó nagyon sok idöt tölt a lánnyal és a régi barátaitól el akarja szakìtani illetve világosan a tudtunkra atta h elevenen megnyúz minket ha a lányközelébe megyünk. Vagyis mi fiúk tartjuk a távolságot. Csak h szeretnék a lánnyal lenni. Mit tegyek a fenyegetés ellenére nyissak felé és hogyan. Fogalmam sincs mit akqr ettôl az egyszerü csendes lánytól egy nagyon izmos tetkós srác. Szerintetek mit akar és én mit tegyek?2014. okt. 1. 18:01
1/8 A kérdező kommentje:
A srác a hugának nevezi a lányt.
2014. okt. 1. 18:03
2/8 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy mit akar a lánytól!
Tetszik neki és magának akarja, mert egy barát azért nem távolítana el mindenkit mellőle, pláne ilyen nyíltan!
Ha szeretnéd úgy igazán a csajt, nem ijedsz meg és kiállsz magadért és az érzéseidért!
Elvégre azért nincsen semmi köze, ahhoz, hogy a kiszemelted kivel legyen ...!
3/8 Láttál már,de mégse :) válasza:
Meséld el a lánynak és kérdezd meg,hogy ő is együtt akar-e lenni a "bratyóval",vagy lenne esélyed.
Tuti,hogy nem is tud róla.
4/8 A kérdező kommentje:
1, Arra már én ie gondoltam h a srác ôt akarja. De ez abszurd egy ilyen menô gyereknek egy menö csaj kell nem de. Nem egy "szürke egérke"
2014. okt. 1. 18:10
5/8 anonim válasza:
Szerintem is beszélj a lánnyal a dologról! Másrészt meg készüljetek fel, hogy a tahó nektek (vagy neked) fog menni!
6/8 A kérdező kommentje:
2, A lány szerintem nagyon nem akarja h itt legyen a srác mert amikor elösször meglátta már szitkozodott bár csak halkan. A srác amikor meglátta rögtön kedevesen köszöntötte. Szval sztem van esélyem
2014. okt. 1. 18:13
7/8 A kérdező kommentje:
3, Nem akarok verekedni mert semmi esélyek nem lenne. Ennek a srácnaka konditerem a második otthona. Van egy olyan érzésem h a lány tart a sráctól mert más nem viselné el h egy percre se hagyja egyedül
2014. okt. 1. 18:16
8/8 A kérdező kommentje:
Hogyan szakítsam el tôle
2014. okt. 1. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!