Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek beleszerettem egy...

Mit tegyek beleszerettem egy lányosztálytársamba de félek h a "bátyja" megöl?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok. Az osztály legkedvesebb legsegítökészebb lányába belezúgtam. Most fogunk érettségizni és jött egy új menô srác az osztályba. Aki korábbról ismeri a lányt mivel nyáron együtt dolgoztak pultosként. Ez a macsó nagyon sok idöt tölt a lánnyal és a régi barátaitól el akarja szakìtani illetve világosan a tudtunkra atta h elevenen megnyúz minket ha a lányközelébe megyünk. Vagyis mi fiúk tartjuk a távolságot. Csak h szeretnék a lánnyal lenni. Mit tegyek a fenyegetés ellenére nyissak felé és hogyan. Fogalmam sincs mit akqr ettôl az egyszerü csendes lánytól egy nagyon izmos tetkós srác. Szerintetek mit akar és én mit tegyek?

2014. okt. 1. 18:01
 1/8 A kérdező kommentje:
A srác a hugának nevezi a lányt.
2014. okt. 1. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy mit akar a lánytól!

Tetszik neki és magának akarja, mert egy barát azért nem távolítana el mindenkit mellőle, pláne ilyen nyíltan!

Ha szeretnéd úgy igazán a csajt, nem ijedsz meg és kiállsz magadért és az érzéseidért!

Elvégre azért nincsen semmi köze, ahhoz, hogy a kiszemelted kivel legyen ...!

2014. okt. 1. 18:04
 3/8 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
100%

Meséld el a lánynak és kérdezd meg,hogy ő is együtt akar-e lenni a "bratyóval",vagy lenne esélyed.

Tuti,hogy nem is tud róla.

2014. okt. 1. 18:07
 4/8 A kérdező kommentje:
1, Arra már én ie gondoltam h a srác ôt akarja. De ez abszurd egy ilyen menô gyereknek egy menö csaj kell nem de. Nem egy "szürke egérke"
2014. okt. 1. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beszélj a lánnyal a dologról! Másrészt meg készüljetek fel, hogy a tahó nektek (vagy neked) fog menni!
2014. okt. 1. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
2, A lány szerintem nagyon nem akarja h itt legyen a srác mert amikor elösször meglátta már szitkozodott bár csak halkan. A srác amikor meglátta rögtön kedevesen köszöntötte. Szval sztem van esélyem
2014. okt. 1. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:
3, Nem akarok verekedni mert semmi esélyek nem lenne. Ennek a srácnaka konditerem a második otthona. Van egy olyan érzésem h a lány tart a sráctól mert más nem viselné el h egy percre se hagyja egyedül
2014. okt. 1. 18:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Hogyan szakítsam el tôle
2014. okt. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!