Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » FIÚK ti ezt jelnek vennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK ti ezt jelnek vennétek?

Figyelt kérdés
Teszik egy fiú, akit már több, mint 4 éve ismerek, néha összeszoktunk futni az egyetemen, olyankor mindig köszön, volt hogy már leáltunk beszélgetni is. Mostanában figyeltem fel rá, mert eléggé megszépült, és rendes fiú. Szerintem lenne nála esélyem,(mivel eléggé szép lánynak tartom magam, fére ne értsétek nem beképzeltségből mondom, csak tisztában vagyok önmagammal) úgy vettem le a gesztusaiból amikor meglát vagy, amikor beszélgetünk, hogy én is bejövök neki. Születésnapomra is felköszöntött, de még sosem chatteltünk.Nem rég ért véget egy hosszabb kapcsolata,( ő szakított a lánnyal) ezért nem szeretnék rámászni, de szeretnék már neki valamilyen jelet adni, hogy lenne nálam esélye. ( mellesleg eléggé visszahúzúdó a lányokkal) Mondjuk ha írnék neki Karácsonyra vagy Újévre, akkor azt ti fiúk jelnek vennétek? mert más indokkal nem írhatok neki. :D 21/L

2016. okt. 2. 23:17
1 2
 11/12 A felhasználó ***** válasza:
Aligha hiszem hogy hosszútávú kapcsolat lenne, ha a megszépülése előtt észre se vetted.
2016. okt. 3. 08:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem venném jelnek, csak simán baráti, ismerősi gesztusnak.

Illetve főleg ha visszahúzódó a lányokkal szemben(mint én), akkor ennyi még édes kevés ahoz hogy merjen kezdeményezni.

Rám is volt hogy rámírtak(felköszöntöttek) régebbről ismert lányok, elkönyveltem magamban hogy udvariasak és ennyi.

De egy másik példa, tegnap átutazóban voltam Budapesten, a metrón szemben velem elindulásnál mosolyog egy lány mint a vadalma, hát most mondom vagy a párjára vagy ismerősére mosolyog mögöttem a peronon, vagy nem tudom mi van. :) Gondolhatod, rá sem mertem nézni a későbbiekben...

Úgyhogy ha azt akarod hogy konkrétan vegye a lapot, szerintem el kellene hívnod valahová, kiállításra, múzeum, vagy ilyesmi ami semleges és nem randi hangulatú. Mondván hogy nincs aki elmenjen vele és egyedül nincsen kedved. Ezt simán meg lehet ejteni egy találkozásnál. Vagy kipuhatolod mi a hobbija mit szeret, és egy azzal kapcsolatos eseményre meginvitálni, mondván hogy téged is érdekel, így nem randi szagú a dolog és nincs pofáraesés sem, ha kiderül mégsem jössz be neki. Mert szerintem egy ilyen program után ha felajánlja hogy legyen még közös program tuti nem vagy közömbös számára.

Remélem összejön a dolog :)

2016. okt. 3. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!