Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakoris nőket megkapni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?

Figyelt kérdés

Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.

Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.

Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?

okt. 22. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:
84%
40 ha nem egy f@szparaszt lennél, akkor volna esélyed. Bocs, hogy nekem kell ezt elmondani neked, de nem a genetika b@szta el neked a dolgokat, hanem te magad.
okt. 25. 20:05
 42/107 anonim ***** válasza:
7%
#41 Miért is vagyok f@szparaszt? Csak leírtam hogy külső számít.
okt. 25. 20:34
 43/107 anonim ***** válasza:
90%
42 ha egy nővel sem tudtál eddig együtt lenni egy egészen kis ideig sem, akkor biza a viselkedéseddel is van gond, nem is kevés. NEM CSAK A KÜLSŐ SZÁMÍT. Ez egy tény. Hogy ezt sem vagy képes felfogni, elég sokat elárul rólad.
okt. 25. 21:57
 44/107 anonim ***** válasza:
38%
#43 Értem én hogy, nem csak a külső számít de az első szűrő mégis az.
okt. 26. 08:41
 45/107 anonim ***** válasza:
87%
44 többek között az IS. Mint azt már írtam, családban vannak oypan férfiak, akik átlag, de inkább az alatti külsővel vannak megáldva, mégsem sikertelenek.
okt. 26. 10:20
 46/107 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem menj el egy prostihoz vagy hívj el magadhoz egyet. Egy nagy adag frusztráció leszakad rólad, miután elváltok majd egymástól. Nem baj, ha bénázol első alkalommal, a lényeg az, hogy legyen bent a pélód a nőben, az sem baj, ha pár másodperc alatt lelankadsz. De ha már voltál benne, akkor onnantól nem vagy szűz és megszabadulsz egy nagy adag frusztrációtól. Utána jöhet a barátnő projekt. Hajrá!

Milyen hajrá te nagyokos?

Szerinted a prosti meszünteti a rondaságom , szegènysègem meg a szar szemêlyisègem ami miatt nem kellek senkinek?

okt. 26. 11:06
 47/107 anonim ***** válasza:

Segítek: a szegénységeden önképzés és jobban fizető munka keresése fogja megoldani, amit helyetted senki sem tud elvégezni.

A rondaságod egy előnyös frizura és öltözködés javíthatja, de ha úgy érzed, annyira gáz a dolog, van plasztikai sebészet.

A szar személyiségeden viszont sem orvos, sem pénz nem segít, azt magadnak kell kitalálni, hogy korrigálhatod. És ez az a pont, ami mindennek gátja.

okt. 26. 11:31
 48/107 anonim ***** válasza:
17%

van plasztikai sebészet.

Milyen plasztikai sebész te szerencsétlen...

Ronda fejemet levàgjàk nekem aztán valami szépfiú fejét ràūltetik, vagy hogyan gondoltad?

okt. 26. 11:35
 49/107 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy lehet plasztikáznia egy férfinak, mint egy nőnek. Pont úgy lehet faragni az állcsonton, a pofacsontokon vagy az orron, szemet nagyobbíttatni és stb. Ugyan arra képesek a férfiaknál is az orvosok. Pont az szokott az érvetek lenni, hogy a chadeknek jó az arccsontozata. Na ezt oldhatja meg a plasztika.

Vagy mit gondoltál, a plasztika mell és ajakfeltöltés?

okt. 26. 11:49
 50/107 anonim ***** válasza:
0%

Ezek amiket leìrsz ezek pont semmit nem változtatnak a ronda arcon.

Az a baj te is olvastál valami baromságot aztán azt hajtod.

okt. 26. 11:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!