Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakoris nőket megkapni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris nőket megkapni nem tudò incel testvéreim ti szerettek létezni?

Figyelt kérdés

Idén van a 10 éves évfordulòja az incel Elliot Rodger halálának. Érdekes ez a dátum, az ember mint én incelként ilyenkor elgondolkodik az életen, mindenen. Én 2014 ben szűz voltam, még középiskolába jártam. Hát nyilván elég pokoli volt. Tizenévesen a fiúk állandóan kanosak, kivertem 5 ször aztán ugyanolyan kanos voltam. Most 2024 et írunk. Lassan 30 éves fogok lenni mindjárt de még mindig szűz vagyok. Jó nagy szivás, roszindulatú megkeseredett ember lettem. Igy 10 évvel később én azt mondom nem érte meg létezni 2014 óta, Elliot Rodger sokkal jobban járt hogy az örök semmit nyomja. Világ legnagyobb pokla mikor egy férfi évtizedekig nem szexel.

Ez van testvéreim. Sajnálok minden incelt és utálok minden ilyen szépfiút mint Tom Holland meg Shawn Mendes akik minden nôt megkapnak.

Ti incel barátaim hogy éltétek meg a 2014 óta eltelt idôt, megérte itt lenni?

okt. 22. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
86%
21 és kérdező, itt a nagy lehetőség, ismerkedjetek!
okt. 23. 15:13
 22/107 anonim ***** válasza:
16%
Az a lényeg, "kedves" 22-es, hogy nálad legalább fene nagy a boldogság, azért lehetett okvetlenül fontos egy ilyen szemétkedő kis megjegyzést odaszúrni mások nyomora alá. Meg is érdemled.
okt. 23. 15:45
 23/107 anonim ***** válasza:
83%

23

Mi érdemlek meg? Nálam aztán nincs fene nagy boldogság. Hasonló cipőben jártok, nem? Miért ne ismerkedhetnétek?

okt. 23. 16:20
 24/107 anonim ***** válasza:
0%
Itt fogok coming outolni.... A gyakoris csajok azt írták, magasak az igényeim.... Igazatok van... Veletek soha, semmilyen párkapcsolatot nem tudok elképzelni... ;) 37F
okt. 23. 16:26
 25/107 anonim ***** válasza:
75%

"Én is depressziós vagyok. Mi ketten testvérek vagyunk. Sajnálom a sorsodat barátom. Bár boldog életet élhettünk volna mindketten. Ez a baj az életbe, nekünk a pokol jutott addig az ilyen Tom Holland féle gazdag szépfiúknak meg a gondtalan élet."

Mekkora egy sz*r élettelen ember vagy. Én anno azért voltam depressziós, mert elvesztettem egy közeli rokonomat. Mások meg azért depressziósok, mert viszket a farkuk. És ezért kéne sajnálni őket. Mert még a pénzt is sajnálják arra, hogy megoldják maguknak, ha már ennyire fáj nekik, hogy a személyiségük egy torz roncs és barátnőjük nem lesz, hogy akkor fizetőssel megoldják a kanosságukat. Akkor szenvedj, de kíméld meg magadtól az embereket.

okt. 25. 01:56
 26/107 anonim ***** válasza:
40%

26

Depresszió sok minden miatt kialakulhat. Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy aki szolival kapott bőrrákot az bújjon el, annak sokkal rosszabb, aki azért kapott, mert a napon kell lennie sokat. A bőrrák az bőrrák, a depi az depi

okt. 25. 02:09
 27/107 anonim ***** válasza:
81%

Aham, persze, a világ legnagyobb problémája az, hogy nem tudod hova bedugni a törperombolót🤣🤣🤣

Jesszusom, nem olyan nehéz normális férfinek lenni.

okt. 25. 14:09
 28/107 anonim ***** válasza:
33%

27

Lélegezni a világ legkönnyebb dolga. Kivéve annak, akinek tüdő problémája van. Oktasd magad egy kicsit, nem mindenkinek ugyanolyanok a tulajdonságai, valakinek ez nehéz, valakinek az.

Olyan, mintha egy óvodással beszélnék

okt. 25. 14:15
 29/107 anonim ***** válasza:
96%

Nem a korábbi válaszoló vagyok, de mégis hogyan lehet egy kalap alá venni egy szeretett és közeli rokon halálát és azt, hogy nincs nő, aki lefeküdne veled? Utóbbira egyrészt önfejleszteni kéne, mert mindennek oka van, másrészt alkalmi megoldásnak el lehet menni prostituálthoz.

Mintha odamennél egy éhező, utcán élő gyerekhez, hogy átérzed a fájdalmát, zárva volt a kedvenc éttermed, ezért csak később, egy másik helyen tudtál megebédelni.

okt. 25. 14:20
 30/107 anonim ***** válasza:
11%

29

Itt félreértés van. Én a depresszióról beszélek, nem annak az okáról

okt. 25. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!