Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hátrány a lányoknál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hátrány a lányoknál, ha edzek? Miért kevésbé elfogadható hobbi, mint bármi más hobbi?

Figyelt kérdés

Nem viszem túlzásba, szabadidőmből nem vesz el sokat és nem csak ebből áll az életem. A fehérjén és a bérleten kívül nem is költök erre a sportra, csak szeretek fitt, edzett lenni, nem szeretném, hogy én is egy ilyen löttyedt, apatestű férfi legyek a 30-as éveim közepére. Itt meg sokszor leszólják, hogy jobban szeretik az ilyen emberek a saját testüket, mint a lányokét és csak a testével van elfoglalva. Ez valakire biztos igaz, de hobbi szinten nagyoncritka az ilyen.

Lányok, nektek hátrány, ha egy férfi foglalkozik a testével és jól néz ki?

szept. 12. 19:31
 121/134 anonim ***** válasza:

🤣

Ok.

Koszi, de mar van parom, olyan, aki az eszere gyur a tricepsze helyett.

Es nem csak ebben az egy tarsasagban mozogtam, edesanyam szemelyi edzo, o is lat dolgokat.

Ugyhogy bizonygathatod nekem, nem is gondolom, hogy az osszes kondis ilyen lenne, de nagy szazalekban de.

Nem miattam nincs csajod.

okt. 10. 13:41
 122/134 A kérdező kommentje:

Most ne keverjük már ide azt, akinek csak ebből áll az élete és csak errőlctud beszélni. Ennyi erővel egy válogatott vízilabdásról is beszélhetünk, neki sincs kevesebb ideje. Az egészséges, hobbista kondisról beszélek, mint én.

Általánosítani meg végképp nem kéne, mert én se díszpics@zok egy lányt, aki műkörmöshöz jár, meg minden hasonló dologra.

okt. 10. 14:00
 123/134 anonim ***** válasza:
50%

"Koszi, de mar van parom, olyan, aki az eszere gyur a tricepsze helyett."

Szerintem az a megfelelő, ha mindkettőre gyúr az ember.

"Es nem csak ebben az egy tarsasagban mozogtam, edesanyam szemelyi edzo, o is lat dolgokat."

Pont most mondtál ellent magadnak. Hát ha anyukád személyi edző, akkor ő is ebben a társaságban mozog :D

Attól még hogy az illető heti 4-5-ször eljár sportolni, nem lesz egy bunkó paraszt. Nem a sportolással volt a gond, hanem hogy alapból egy f...sz volt az exed. Ugyanígy ha valaki nem sportol, hanem szellemi munkát végez, ugyanúgy lehet még bunkó barom aki nem foglalkozik a párjával.

okt. 10. 14:16
 124/134 anonim ***** válasza:

Nem erted, hogy nem mondtam, hogy mindenki iylen, aki kondizik??? Nem gondolom ezt. De nagy aranyban ilyenek, akiket ismerek, ismertem. Hadd mondjak mar velemenyt tapsztalat alapjan. Megis mi alapjan kene barmirol barmit allitano szerinted?

Nem mondtam, hogy a sporttol lesz valaki bunko.

Azt mondtam, hogy nincs annyi ideje egy ilyen embernek kapcsolatra, mint amire en vagyom. Az ilyen heti 4-5x sportolo embereknek olyan par kell, aki maga is ilyen, ennyi.

okt. 10. 14:20
 125/134 anonim ***** válasza:

"Nem erted, hogy nem mondtam, hogy mindenki iylen, aki kondizik???"

Azt írtad, hogy a rossz tapasztalatok miatt nem kéne neked olyan pasi, aki rendszeresen jár edzésre és aki rendszeresen sportol. De, ezzel pont azt írtad, hogy mindenki ilyen aki edz, ezért nem kéne neked ilyen pasi.

okt. 10. 15:10
 126/134 anonim ***** válasza:

"Azt mondtam, hogy nincs annyi ideje egy ilyen embernek kapcsolatra, mint amire en vagyom. "

Nem, eddig nem ezt írtad. Ezt most írod és ez oké. Máskor érdemesebb megtanulni fogalmazni, mert nem azt írtad le, amire ezek szerint gondoltál.

okt. 10. 15:11
 127/134 anonim ***** válasza:

Maskor erdemesebb megtanulni ertelmezni, amit irtam, nem ugy csurni-csavarni, hogy belekoss.

Latod? Ennyire kontroll manias vagy te is :D

okt. 10. 15:25
 128/134 anonim ***** válasza:

Nem csűrök csavarok semmit sem. Mivel értelmeztem amit írtál, ezért írom, hogy nem azt írtad, amit szerettél volna. Mégegyszer mondom (idézni is tudom a mondatodat, ha szeretnéd), hogy eddig általánosítottál és azt írtad, neked nem kéne kondis pasi, aki több mint heti 2-szer edz, mert az exed is ezt csinálta és nem foglalkozott veled. Ezzel a kijelentéseddel azt mondod, hogy az összes kondis pasi ilyen. De nehogy már nekem kelljen megtanítani fogalmazni és szöveget értelmezni.

""Azt mondtam, hogy nincs annyi ideje egy ilyen embernek kapcsolatra, mint amire en vagyom. "

Mégegyszer mondom, eddig nem ezt írtad.

okt. 11. 07:35
 129/134 anonim ***** válasza:
Tudod ez olyan, mintha azt mondanám, az előző exem imádta a macskákat és totál dilis volt, ezért mégegyszer össze nem jönnék macskás nővel. Ezzel azt mondom, hogy az összes macskás nő flúgos, pedig ez nem igaz. Kezded érteni?
okt. 11. 07:36
 130/134 anonim ***** válasza:

De miért kéne, hogy kelljen neki?

"Azt írtad, hogy a rossz tapasztalatok miatt nem kéne neked olyan pasi, aki rendszeresen jár edzésre és aki rendszeresen sportol. De, ezzel pont azt írtad, hogy mindenki ilyen aki edz, ezért nem kéne neked ilyen pasi."

Nem.

Ebből rohadtul nem következik, hogy szerinte mindenki olyan, viszont a rossz tapasztalata miatt jogos, hogy inkább mellőzné.

Nekem se kéne, mert több közös idő eltöltésére van igényem.

(De ilyen alapon, nekem pl volt egy cigány exem.

Életem legnagyobb baklövése volt.

Tudom, nem mind ugyanolyan, és vannak normálisak, ismerek én is nem egyet. De ha azt mondom, többet az életben nem jönnék össze cigánnyal, akkor abba ne kössön már bele senki...)

okt. 11. 08:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!