Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hátrány a lányoknál, ha edzek? Miért kevésbé elfogadható hobbi, mint bármi más hobbi?
Nem viszem túlzásba, szabadidőmből nem vesz el sokat és nem csak ebből áll az életem. A fehérjén és a bérleten kívül nem is költök erre a sportra, csak szeretek fitt, edzett lenni, nem szeretném, hogy én is egy ilyen löttyedt, apatestű férfi legyek a 30-as éveim közepére. Itt meg sokszor leszólják, hogy jobban szeretik az ilyen emberek a saját testüket, mint a lányokét és csak a testével van elfoglalva. Ez valakire biztos igaz, de hobbi szinten nagyoncritka az ilyen.
Lányok, nektek hátrány, ha egy férfi foglalkozik a testével és jól néz ki?
Mesélj, mi a börtön abban, hogy nem kötelezem rá hogy olyasmit csináljon amit eleve nem akar?
Mi diktátor kapcsolat azon, hogy nem akarok egyedül gürizni? :D
Te nem érted amit én mondok. Igen, lenne pár dolog ami zavarna egy pasiban. Minden normális embernek vannak dolgok amik zavarnák. De a párom nem akarja ezeket a dolgokat csinálni. Szerintem pont ez az ideális. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy téged ez miért bosszant ennyire, hogy a párommal mi egyetértünk valamiben. :D
74-es: Feladtam. Esélytelen, hogy átmenjen az üzenetem. Remélem megvolt a napi portörlés, porszívózás, fürdő és wc tisztítás, ami miatt nincs időtök semmire.
További szép napot!
Szokott olvasni, videojátékozni meg ilyeneket nélkülem, de ezekhez nem kell elmennie otthonról.
Akkor ez valami titkos mesterterv amire már évekkel azelőtt készült hogy összejöttünk? Vagy hogy kell elképzelni hogy “magában tartja” azt hogy nem akar pl este 10-kor kint botorkálni zseblámpával a kóbor kutyák között? :D
Ha elmegyünk nyaralni akkor nyilván nem kell főzni, nem koszolódik a lakás, stb. A kerti munkát meg igen, bepótoljuk utána, nyaralás utáni 1-2 munkanapot ki szoktuk még venni szabinak.
Még mindig érthetetlen, hogy miért fájna az neked, ha el akarna menni otthonról :D. Oké, nem megy el, tisztáztuk, mert egy otthon ülős fajta. Oké vágom. De HA el akarna menni, akkor miért lenne neked gond? És ne gyere a házimunkával, mert ha csak nem Korda Gyuri kastélyában éltek, akkor nem vesz el olyan sok időt a takarítás, amint ahogyan azt te beállítod. Terelésnek és magyarázatnak jó, de a probléma valódi forrásának feltárásához nem.
Ha nektek így jó, akkor ámen, engem aztán nem zavar, de ezt ne tekintsük már egy normális hozzáállásnak, hogy a nő cirkuszolna, ha néha napján el akarna menni a férfi egy kicsit a barátokkal este.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!