Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hátrány a lányoknál, ha edzek? Miért kevésbé elfogadható hobbi, mint bármi más hobbi?
Nem viszem túlzásba, szabadidőmből nem vesz el sokat és nem csak ebből áll az életem. A fehérjén és a bérleten kívül nem is költök erre a sportra, csak szeretek fitt, edzett lenni, nem szeretném, hogy én is egy ilyen löttyedt, apatestű férfi legyek a 30-as éveim közepére. Itt meg sokszor leszólják, hogy jobban szeretik az ilyen emberek a saját testüket, mint a lányokét és csak a testével van elfoglalva. Ez valakire biztos igaz, de hobbi szinten nagyoncritka az ilyen.
Lányok, nektek hátrány, ha egy férfi foglalkozik a testével és jól néz ki?
Nem olvasom rendszertelenül sem, mert hányingert kapok, de ott férfiak válaszolnak nőként is. Ez szerintem elég közismert.
A saját puhos testüket próbálják így eladni.
Nincs baj az egómmal, de ez a gyakori máshogy működik, mint a való világ, úgy vettem észre.
És igen, ezt gondoltam, hogx ott igénytelen férfiak írkálnak nagyrészt, dehát ezt meg nehéz kiszűrni
Igen, a való életben látod, kivel beszélsz.
Bocsánat a vulgaritásért, de néha áthelyeznek innen kérdést a szex kategóriába, és onnan tudom megmondani, hogy hirtelen minden nő huszonéves, ki sem venné egész nap a f@szt a szájából, reggeli kávét is gechivel inná tejszín helyett, és soha nem akar vaginálisan szexelni, csak análisan...
Az a kategória arra van, hogy pasik kimasztizzák magukat egymás szövegére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!