Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hátrány a lányoknál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hátrány a lányoknál, ha edzek? Miért kevésbé elfogadható hobbi, mint bármi más hobbi?

Figyelt kérdés

Nem viszem túlzásba, szabadidőmből nem vesz el sokat és nem csak ebből áll az életem. A fehérjén és a bérleten kívül nem is költök erre a sportra, csak szeretek fitt, edzett lenni, nem szeretném, hogy én is egy ilyen löttyedt, apatestű férfi legyek a 30-as éveim közepére. Itt meg sokszor leszólják, hogy jobban szeretik az ilyen emberek a saját testüket, mint a lányokét és csak a testével van elfoglalva. Ez valakire biztos igaz, de hobbi szinten nagyoncritka az ilyen.

Lányok, nektek hátrány, ha egy férfi foglalkozik a testével és jól néz ki?

szept. 12. 19:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/134 anonim ***** válasza:
66%

"Nem.

Ebből rohadtul nem következik, hogy szerinte mindenki olyan, viszont a rossz tapasztalata miatt jogos, hogy inkább mellőzné."

De, ebből rohadtul ez következik, hogy ezt minden kondisra kivetíti és ezért nem választ olyat.

Egyébként még mindig nem az a probléma, hogy ha valaki sportol. Nehogy már az baj legyen, hogy heti 4-szer eljár edzeni. Ennyi erővel kösse ki az ágyhoz, dobja el a lakatkulcsot, aztán mindig otthon lesz :D

okt. 11. 09:55
 132/134 anonim ***** válasza:

"(De ilyen alapon, nekem pl volt egy cigány exem.

Életem legnagyobb baklövése volt.

Tudom, nem mind ugyanolyan, és vannak normálisak, ismerek én is nem egyet. De ha azt mondom, többet az életben nem jönnék össze cigánnyal, akkor abba ne kössön már bele senki...)"

Nincs ezzel semmi gond, én se jönnék össze cigánnyal, mert lehet hogy normális, de végső soron más kultúra. És ez általánosságban elmondható. Nincs ezzel gond, de ezzel ettől még azt mondod, hogy általában az összes ugyanolyan és nem jönnél össze velük. Az már mindegy hogy miért, de a háttérben egyébként a kultúrális különbségek állnak.

okt. 11. 09:58
 133/134 anonim ***** válasza:
66%

Elképzelem, ahogyan az előző válaszadó (akinek gond ha valaki sportol), ismerkedik. Megismer egy férfit, akivel egy hullámhosszon vannak, nagyon jól megértik egymást és működik minden.

1. randi közepén vannak, szimpatikus is neki az illető, bejön neki külsőre belsőre, sokat nevetnek, jól érzik magukat, majd az alábbi párbeszéd zajlik.

- Tök jól érzem magam, nagyon szimpatikus vagy, rég nevettem már ennyit. Egyébként sportolsz valamit?

- Igen, igyekszem figyelni magamra, sportolok, heti 4-szer kondiba járok.

- Ohh heti 4-szer? Bár nagyon jól érzem magam veled, de én olyan férfit keresek, aki maximum heti 2-szer jár kondiba. Bocsi, de így hagyjuk inkább az egészet.

Szerencsétlen csávó, szerintem köpni nyelni nem tudna, nem értené, hogy mi a baj, holott minden jó a randin :D:D:D. Hozzáteszem, nem is a pasival van a gond :D

okt. 14. 11:14
 134/134 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ezt annak a válaszolónak küldöm, aki nem engedné a párját sportolni, mert szerinte ez így normális. Nézd meg mások mit válaszolnak.

okt. 15. 21:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!