Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Lejárt semmitmondó szöveg ez, amire már vagy 20x válaszoltam.
A cél nem az elnyomás, hanem a párkapcsolati piacon a normális viszonyok helyreállítása. Amit írsz, az túl radikális.
Ez is lejárt, ostoba, unalmas szöveg. Ha rajtam már nem is lehet segíteni, végtelen számú jövőbeli incelt menthet meg az intézkedéscsomag megvalósulása.
Te is unalmas vagy. Ti nem tudtok olvasni, vagy mi van? Nem egyszer, nem kétszer leírtam már, hogy közel egy évtizedig próbáltam változtatni, kipróbáva kb. mindent. Pszichológus, új hobbik, új környezet, önfejlesztés stb. Minden csődöt mondott, mert nem velem van a baj, hanem a nők néznek semmibe a külsőm miatt (amiről nem tehetek).
Ezt már 2000 kommenttel ezelőtt is elmondtam, de ti még mindig nyomjátok a semmitmondó hülyeséget. Fogalmatok sincs, hogy milyen utat jártam be, szóval ne okoskodjatok.
Egyébként nem vagyok nőgyűlölő egyáltalán. Én szeretem a nőket, ezért is szeretnék barátnőt.
Továbbá az incelség nem mentális betegség, hanem egy, a társadalom (azon belül 99%-ban a nők) által okozott állapot. Nem lehet kitörni belőle kitörni, maximum ha valaki átműtteteti az egész arcát (feltéve ha emiatt lett incel, hisz vannak még a shortcelek, poorcelek stb.), de az én esetemben ez sem járható út.
Szóval ebben a rövid kommentedben is, mindenben tévedtél és semmi értelme nincs ide írogatnod.
3721 bár ne vagyok a 3717-es, de ahhoz sincs eszed, hogy észrevedd, hogy azért írta ezt, mert amit te írsz, az is túl radikális. Amit te írsz, az nem helyreállítás, hanem szabadságjogoktól fosztasz meg embereket.
Az incelkét a szülei menthetik meg, ha időben segítenek neki szocializálódni és megtanítják az értékekre. Az, hogy a nőket tárgyiasítja, nem egy normális szemlélet.
Semmilyen önfejlesztés nem történt, ha ilyen vadságokat írsz. Nem a külsőd miatt utasítanak el. Itt EGYETLEN NŐ nem látott még téged. És elutasít. Tudod miért? A személyiséged miatt. És ezt nem vagy képes felfogni.
"Egyébként nem vagyok nőgyűlölő egyáltalán. Én szeretem a nőket, ezért is szeretnék barátnőt." - NEM SZERETED A NŐKET. El akarod zárni őket, korlátozni akarod őket.
Hozok neked egy példát: imádom macskákat. Mióta az eszemet tudom, mert már születésem előtt is volt a családban. Így nőttem fel. Sok éve meghalt az első macskám egy nagyon durva rákkal folytatott egy éves küzdelem után. A kezeim közt aludt el örökre. Évekig nem akartam új macskát, mert nem akartam őt pótolni. Eljutottam arra a szintre, hogy most már tudnék másik macskát tartani, de a jelenlegi életkörülményeim nem megfelelőek egy macskának. Mivel szeretem a macskákat, csak azért, hogy nekem legyen macskám, mert nekem kell és jól jönne, ha egerészne, nem fogok tartani, mert neki nem megfelelő a jelenlegi életviszonyom. Tehát nem veszek most magamhoz macskát, mert az önző dolog lenne. Remélem a történetből nem az marad meg, hogy bolond macskás nő vagyok, mert a macskát kisgyerekként kaptam és mikor elköltöztem is a szülői házban maradt, mert a kora miatt neki lett volna rossz, ha kiveszem a környezetéből.
Na jó, most untam meg a nem vagy nő gyűlölő, de mindenért a nők felelősek hülyeségedet:
"Továbbá az incelség nem mentális betegség, hanem egy, a társadalom (azon belül 99%-ban a nők) által okozott állapot."
Mi van azokkal a nőkkel, akiket a férfiak bántalmaztak és ezért óvatosak, ezért nem pasiznak, ha mégis, korlátozottan? Azért kik felelősek? Azért is a nők? Nem a férfiak?
Az nem bántás, hogy nincsenek veled. Ha csak fele annyit kaptál volna egy nőtől, mint egy amin egy bántalmazott nő átmegy vagy átment, tudnád. Az, hogy valaki nem szeret egy energiavámpír, hatalommániás gyűlölködőt, aki mellett az élet csak keserűség lenne, az nem bántalmazás. Saját magát bántalmazná BÁRKI, aki egy ilyen emberrel kötné magát össze. Ahogy mások is írták, fordulj pszichológushoz.
Incifinci.... Te gyűlölöd a nőket ez egyértelműen látszik minden kommentedből...nah meg az, hogy nálad történt önfejlesztés.... A nagy lóf@szt történt.
Neked nem nő kell, hanem zárt osztály.... De sürgősen...
Te nem is barátnőt akarsz, hanem egy szexrobotot, ami házimunkát végez, meg tucat számra potyogtatja a kölykeidet....
Érteni értettem, csak egyet nem értek vele, okoska. Továbbra is vicces, mikor 80 IQ-s emberek próbálnak észt osztani, miközben a mondatok értelmezése sem megy.
Abban igazad van, hogy itt egy nő sem látott, de ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Én lelki roncs vagyok, már nem igazán várom el senkitől, hogy kedveljen. Nyilván vágyakozok a szerelem és egy társ iránt, de belátom, hogy számomra ez már nem realitás. Viszont természetesen nem magamtól lettem ilyen, hanem az elmúlt közel 15 év miatt. Ez az időszak, mikor elkezdtem aktívan érdeklődni a nők iránt, és ugye kizárólag csalódás volt az osztályrészem. Tényleg unalmas már, hogy ismételni kell magamat. Az első években azt sem tudtam, mi az hogy incel / blackpilled, és csak 21 éves korom körül kezdtem el görcsölni a dolgon. Magyarul évek teltek úgy el, hogy tényleg természetes módon, átlagos srácként próbáltam csajozni. Nagyon görcsöltök, hogy meg tudjátok magyarázni a bizonyítványt, de a valóság az, hogy kizárólag a külsőm miatt utasítottak el már akkor is. Hosszú távon ez a helyzet felőrölt, ezért lettem lelki beteg. Röviden ennyi. Tehát így az érvelésednek nincs valóságalapja.
A macskás párhuzamodnak pedig semmi értelme, nem háziállatokról, hanem más hús-vér emberekről beszélünk. Én az égvilágon nem írtam egyébként nők elzárásáról, de már meg sem lepődök azon, hogy soha el nem hangzott mondatokat adtok a számba.
"Mi van azokkal a nőkkel, akiket a férfiak bántalmaztak és ezért óvatosak, ezért nem pasiznak, ha mégis, korlátozottan? Azért kik felelősek? Azért is a nők? Nem a férfiak?"
Az incel jelentése a nem önkéntes cölibátus. Azaz olyan ember, aki akarna csajozni/pasizni, de teljesen sikertelen benne. Amiről te írsz, az egy tudatos és önkéntes döntés, mármint hogy óvatos a férfiakkal, tehát nem felel meg az incel kategóriának. Jó lenne legalább az alapfogalmakkal tisztában lenni, ha már nagy mellénnyel történik az észosztás. Természetesen sok nőt bántalmaznak/bántalmaztak férfiak, ami egyértelműen elítélendő dolog, de ennek nincs köze az incel jelenséghez. A mai világban a legrondább nő is tud magának legalább egy lökőt találni, ha akar. A nagy számok törvénye alapján biztos van kivétel, de a nők 99,9 százalékával ez a helyzet. És mielőtt megint jönne valami okos, nem, nem tudok erről statisztikát mutatni, de szerintem nem is kell. Elég csak körbenézni, akár az online világban, akár a valóságban.
"Az nem bántás, hogy nincsenek veled. Ha csak fele annyit kaptál volna egy nőtől, mint egy amin egy bántalmazott nő átmegy vagy átment, tudnád. Az, hogy valaki nem szeret egy energiavámpír, hatalommániás gyűlölködőt, aki mellett az élet csak keserűség lenne, az nem bántalmazás. Saját magát bántalmazná BÁRKI, aki egy ilyen emberrel kötné magát össze. Ahogy mások is írták, fordulj pszichológushoz."
Nem tudom, hogy jönnek ide megint a bántalmazott nők (sehogy), de engem személy szerint számtalanszor aláztak meg nők, tettek nevetség tárgyává, akár nagyobb nyilvánossággal is. Tehát ez bőven bántalmazás kategória. Pszichológussal is próbálkoztam már, de mivel minden problémám forrása a külsőm, azzal ő sem tud mit kezdeni. Te is nagyot akartál mondani, hát nem sikerült.
Mivel folyamatosan hazudsz, nem vagyok hajlandó reagálni érdemben az ilyen szutykos megnyilvánulásaidra. Az mondjuk igaz, hogy te tényleg a robotmunkára lennél jó max, máshoz nincs sajnos eszed.
"Pszichológussal is próbálkoztam már"
Mennyit és hogyan "peóbálkoztál"? Elmentél pár hónapig és konstatáltad, hogy egy idióta és úgyse ért téged? Vagy évekig aktívan jártál és igyekeztél fejlődni? Mikor tapasztaltad, hogy nem válik be, próbáltál többet is felismerve, hogy köztük is vannak kontárok?
"Én szeretem a nőket, ezért is szeretnék barátnőt."
Jah, azokat, akik megalázkodnak és a férfi az úr szerintük. Ha már véleménye, akarata, tervei, igényei vannak, ne adja az Isten egyenjogú partner akar lenni, onnantól démon, boszorkány stb.
Egyébként én el tudom fogadni, hogy (minden bizonnyal már eleve nyomikaként) odamentél nőkhöz (lányokhoz) akik durván, vagy kevésbé durván elutasítottak és ezután kattantál meg. Csak, te meg fogadd el, hogy szerintünk ez nem normális jelenség.
Nem állok neki unokatesóm sztorijának, mert úgyis hazugnak leszek bélyegezve. De tény, hogy, ha valaki nem kétségbeesik, befordul, agresszív lesz, vagy mély depressziós, nem csatlakozik szektákhoz, szervezetekhez, hanem igyekszik normális ember maradni, fenntartani a kapcsolatot a többi emberrel, barátságokat szerezni, kialakítani egy normális, nagyjából kényelmes életet és megy olykor emberek közé, akkor minden esélye meg van, ha ritkábban is, hogy talál olyat, aki beleszeret.
Persze, minél kisebb a merítés, annál nehezebb olyat, akivel ez kölcsönös. De a kezdeti mondjuk 10-20 százalékot lehet növelni, vagy levinni minuszba, ahogy te tetted. Már azzal erősen csökkentetted, hogy észnélkül próbálkoztál. Egyrészt, mert sokkal nagyobb az esélyed kevésbé dekoratív emberként a békafőzéssel, mint az ajtóstul a házba próbálkozással, másrészt, mert minden negatív tapqsztalat csak rontott az alapvetően se magas önbizalmadon, énképeden és erősítette a negatív gondolataidat a nőkkel szemben.
Tehát abban, ahol most vagy a nők részt vettek bár, aki normálisan utasított el az szerintem semmiben nem hibás, másrészt aktívan részt vettél te, meg a hibás megoldási kísérleted.
Hogy egy gondolatig visszatérjek unokatesómhoz, kb egy kezemen meg tudom számolni, de kettő tuti elég hozzá, hogy hány nőnèl próbàlkozozt, pedig 30 éves koráig egyedül volt. Csak annál, akinél látta a jeleket arra, hogy nyitott. Ebből egyszer évekre szerető lett, ahol volt szerelem (elvileg kölcsönös) de a csaj végül a kapcsolatot választotta, az egyik csaj meg inkább az agresszív volt pasijához ment vissza. Ő szingli volt, mikor ismerkedtek, de frissen a szakítás után. A többi próbálkozás eddig se jutott el. De, most két éve menyasszonya van.
Ha direkt addig jár a korsó a kútra míg eltörik, ahelyett, hogy megvárod, amíg jön a valódi lehetőség, az nem mások hibája és valóban, ha a személyiség egyszer megtört, nem igazán javítható. Ezért kéne inkább azon dolgozni, hogy a jövő generációi a törés helyett megoldáshoz jussanak. De nem azáltal, hogy nők millióit törjük meg.
Szerintem is fontos kérdés lenne a szociálisan alul fejlett, önbizalomhiányos, "bénácska" gyerekek (nemtől függetlenül) megmentése az elmagányosodástól, bántalmazástól. (Igen tudom, neked csak a külsőd a gond... tegyük fel, hogy másoknak nem és ők a többség) Csak nagyon máshogy látjuk a megoldásokat.
Nem. Szívesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!