Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
3701, mert a való életben úgy tesz, mintha normális lenne. Hülye lenne az itteniek közül egy is felvállalni nyíltan az álláspontját. Annyi realitás érzéke még ezeknek is akad, hogy (bár szerintük a fiatal felnőttek 60%-a ugyebár incel...) a közösség kitaszítaná, még a jelenleginél is jobban.
Így féreg módra laposkúszásban élik az életüket és csak a fejükben nagy legények.
Szép terelés. Miután kiderült, hogy egyszerű magyar mondatokat sem vagy képes értelmezni, ugyanúgy tolod tovább a hülyeségedet, mintha mi sem történt volna. Szerintem téged kéne leszíjazni.
Ezt már megbeszéltük. Miért nem figyelsz?
Mivel a társadalom legjava agymosott, így sajnos valóban problémás felvállalni nyilvánosan a nézeteimet. Én is pénzből élek, szükségem van a munkahelyemre. Igazából nektek szégyen, hogy az állítólagosan szabad és egyenlő világotokban egyesek erre kényszerülnek. Újabb képmutatás. Majd ha nem akarjátok megölni és megalázni az egyszer már tönkre tett embereket, akkor talán fel fogjuk vállalni magunkat. Persze előbbi sosem fog megtörténni, ezért van szükség önmagunk megszervezésére, és politikai képviseletére. Egységben, közösségben az erő.
Nem értem, hogy miért mondod ezt, hiszen rád soha életedben nem nézett egy férfi sem, annyira visszataszító vagy.
#3705 Cicuka incike, nem akarjuk sem megalázni sem megölni a fajtádat. Ti szaladtok folyton tátott szájjal a f.szerdőbe. Ha nem hőbörögnétek sehol akkor a létezésetekről se tudnánk, nemhogy megalázzunk. És milyen jó lenne nem is tudni a létezésetekről. Maradnátok csak olyan láthatatlanok mint a való életben, hogy észre sem veszünk titeket, jobban járnátok mert így kegyetlenül le vagytok itt alázva :) De ezt ti itt lehet hogy mind élvezitek, a kérdéseitek gyakoriságaiból kiindulva. Hát érdekes fétis, de jogotok van hozzá.
Nőd soha nem lesz, a hagymázas elmebeteg baromságaid soha nem fognak megvalósulni, itt a vége fuss el véle. Neked ennyi jutott, a képzelgés és az őrjöngés a neten. Kíváncsi vagyok hogy amikor az út végén kileheled a lelked akkor beüt-e az üres fejedbe a gondolat: megérte?
Nincs semmilyen törvény, csak a te ábrándjaid, de az a te magánproblémád. Mondjuk ha létezne, akkor bizony, én inkább együtt élnék más nőkkel és sok más nő is így tenne. Jobb és biztonságosabb lenne.
“Mondjuk ha létezne, akkor bizony, én inkább együtt élnék más nőkkel és sok más nő is így tenne.”:
Ehhez képest itt csorgatod a nyálad a valódi igazi férfiakra, akiket ma inceleknek hívtok. Szürke 50 klón könyveket szoktál olvasni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!