Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha 27 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha 27 évesen még egy férfit se talàltam aki kedvelt, szeretett volna?

Figyelt kérdés
Nem megy, nem kellek, csak szexre de inkàbb arra se
ma 16:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%
Jobbá kell válnod.
ma 16:40
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon àltalànos
ma 16:49
 3/17 anonim ***** válasza:
28%
Rossz helyen keresed , vagy tenyleg csunya avagy rossz a termeszeted es lehetseges mind2 is.
ma 16:56
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi információból, amit megadtál sajnos csak nagyon általános választ tudok adni.
ma 16:57
 5/17 anonim ***** válasza:
48%
Hát tessék itt vagyok megtalátál.
ma 17:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem talàlom senkivel a közös hangot
ma 17:09
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Munkahelyeden senkinek nem vagy szimpi?
ma 17:20
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

“Úgy érzem nem talàlom senkivel a közös hangot“

Ennyire elvont vagy?

ma 17:24
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem is tudom, hogy hány ilyen nővel próbáltam már beszélgetni itt az oldalon akik ugyanerre panaszkodtak. 2-3 levél után mind eltűnt.
ma 17:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Én még barátokat se találtam. Igaz ezt nagyjából azzal magyarázom, hogy vagy jobban funkcionáló autista vagy aspergeres vagyok, szóval alapból se nagyon volt erre esélyem.

Mindig ugyanaz a minta. Megismernek, aztán elkerülnek. Az okát sosem tudom meg. Az olyan olcsó poénokat most mellőzzük, hogy "mer' büdös vagyol" és társai, egyszerűen nincs rá racionális ok. Még azok se igazán tudják megmagyarázni akik elhagynak, egyszerűen csak így alakul. És még csak nem is utálnak, hanem... nem tudom. Simán csak nem vagyok értékes ember, vagy a többi ismerősük "jobb" vagy legalábbis érdekesebb nálam.

Ennek kötelező következménye lesz, hogy eljön a nap, amikor nem marad senki, akivel beszélgethetnék. Akkor fogom felakasztani magam. Nem várom meg, hogy én legyek az a középkorú flúgos bácsi aki random elkezd beszélni emberekhez a buszon, vagy elkezd kamu-okokkal dokihoz járni, mert annyira magányos. Akkor inkább legyen vége.

https://www.youtube.com/watch?v=MsMyFAD60k4&t=75s

ma 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!