Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? (Végig szeretett, én meg nem hittem el neki)
Van egy férfi, aki munkatársam volt. Nagyon jóban voltunk egy darabig, csak aztán rányomult egy másik lány és akkor megharagudtam rá és eltávolodtam tőle. Ő minden erejével próbálkozott nálam ennek ellenére, akármilyen elutasító voltam vele, ő nem haragudott meg, türelmesen várt. Próbált szabadkozni,mondta, hogy reméli,h nem bántott meg. Én meg dacból kikértem magamnak, h ugyan miért bántott volna meg, hiszen nekem nem jelent ő semmit. Sokat nyomult rám, de én leráztam. Aztán végül nem kért számon, hanem azt mondta, h biztos ő képzelte be, h lehet köztünk valami, mert annyira csak magával foglalkozott, h azt hitte, körülötte forog a világ. Tehát lényegében elengedett úgy hogy semmi bűntudatot nem keltett bennem, sőt magát állította be negatívnak. Aztán egy darabig még együtt dolgoztunk, és ő úgy egyáltalán nem volt kiakadva,hanem nagyon kedves és laza maradt velem. Aztán végül elment a cégtől. Azóta már eltelt pár hónap, a srác azóta kiköltözött Dániába, most egy közös kollégánk elmondta,h a srác valójában azért ment el, mert szerelmes belém és nem bírta tovább, h együtt kell dolgoznunk, de sose akarta elmondani ,mert nem akart bennem bűntudatot kelteni. Az a másik lány meg nem jelentett neki semmit, soha nem is volt köztük semmi, csak a lány szerette volna de a srác lerázta.
Most így több hónap elteltével esett le, h végig szeretett, de annyira megbántottam, h egészen Dániág ment innen.
Szerintem kicsit túlértékeled magad, nem hiszem, hogy ezért ment volna el:))
Senki miatt nem váltanék munkahelyet és nem mennék külföldre. :D F
Állj egy villanypózna elé, fejeld le.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!