Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokig azt hittem, hogy a csaj főnöke a pasija, ezért nem léptem. Van még értelme?
Kb a csaj kezdett ki velem, egyszerűen egyszercsak mosolyogva rámköszönt, odajött hozzám.
Onnantól sokat mosolygott rám, néha váltottunk pár szót vigyorogva mint a tökfejek.
Mindig egy nagyon stabil kinézetű, jómodú férfi oldalán közlekedett, ezért nem is értettem miért viselkedik velem így amikor előbb még a pasijával volt? Tényleg mindig együtt jöttek-mentek, a csaj is jó nő, így ránézésre összeillő párt alkottak.
8 hónap után derült ki véletlenül, hogy a pasi a főnöke, ő a személyi aszisztense. Mások is úgy beszéltek róluk, mint egy párról, ezért is volt egyértelmű a dolog nekem. Leesett, hogy a csaj vette, hogy tetszik nekem, de mivel nem léptem ezért még meg is szólított! Aztán meg még utána se léptem mint valami béna vagy meleg ...
Szerintetek tudja, hogy párnak hiszik őket? Van még esélyem innen szépíteni? Ha tudja, hogy párkapcsolatban hiszi mindenki, miért nem adta jobban tudtomra? Vajon értékeli majd, hogy emiatt nem kezdtem ki vele?
Vajon vajon vajon… :-)
Ne agyald túl a dolgokat. benézted, most már tudod mi az igazság, csapj bele! ;)
Legközelebb ha találkoztok:
"Bazz a főnöködre azt hittem a bikád!" és már terelheted is az hol fussunk össze témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!