Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hónapokig azt hittem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapokig azt hittem, hogy a csaj főnöke a pasija, ezért nem léptem. Van még értelme?

Figyelt kérdés

Kb a csaj kezdett ki velem, egyszerűen egyszercsak mosolyogva rámköszönt, odajött hozzám.

Onnantól sokat mosolygott rám, néha váltottunk pár szót vigyorogva mint a tökfejek.

Mindig egy nagyon stabil kinézetű, jómodú férfi oldalán közlekedett, ezért nem is értettem miért viselkedik velem így amikor előbb még a pasijával volt? Tényleg mindig együtt jöttek-mentek, a csaj is jó nő, így ránézésre összeillő párt alkottak.

8 hónap után derült ki véletlenül, hogy a pasi a főnöke, ő a személyi aszisztense. Mások is úgy beszéltek róluk, mint egy párról, ezért is volt egyértelmű a dolog nekem. Leesett, hogy a csaj vette, hogy tetszik nekem, de mivel nem léptem ezért még meg is szólított! Aztán meg még utána se léptem mint valami béna vagy meleg ...

Szerintetek tudja, hogy párnak hiszik őket? Van még esélyem innen szépíteni? Ha tudja, hogy párkapcsolatban hiszi mindenki, miért nem adta jobban tudtomra? Vajon értékeli majd, hogy emiatt nem kezdtem ki vele?

2019. febr. 28. 06:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vajon vajon vajon… :-)

Ne agyald túl a dolgokat. benézted, most már tudod mi az igazság, csapj bele! ;)

2019. febr. 28. 07:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb ha találkoztok:

"Bazz a főnöködre azt hittem a bikád!" és már terelheted is az hol fussunk össze témára.

2019. febr. 28. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
"egyszercsak mosolyogva rámköszönt", "Mindig egy nagyon stabil kinézetű, jómodú férfi oldalán közlekedett"-legyél férfi és foglalkozz a saját szakmai és érzelmi igényeiddel, ne pedig olcsó nők játszadozásaival, ugyanakkor becsüld mega a szintén normális, hétköznapi dolgozó nőket.34N.
2019. febr. 28. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól még kezelgethette mert nem a pasija. Szerinted a főnökök miért nem köteleződnek el , vagy a nagy részük elvált.. Gondolkodj.
2019. febr. 28. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd, ha nem megy. :) Ez a hajó már elúszott. :)) F
2019. febr. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!