Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elsősorban! Szerintetek van értelme egy 55 kilós pasiként regisztrálnom társkeresőre?
Komolyan, huszonx évesen csak annyi agyi szinted van, hogy azt hiszed, hogy a súlyod az egyetlen meghatározó tényező párkeresésben?
De ha már itt tartunk, mivel látom, hogy nem tetszel magadnak, mit teszel azért, hogy változtass rajta?
És ehhez a súlyhoz milyen magasság párosul?
Most a kérdésre válaszolok: igen van, egyén függő, hogy kinek mi tetszik!
#1: 170 vagyok.
#2: Jó ha 100 huszonévesből 2-3 aki ilyen sovány. Szóval nagyon ritka probléma és pont emiatt vagyok kíváncsi, hogy ennek fényében gáz-e vagy nem ha ilyen paraméterekkel szeretnék barátnőt találni egy online "húspiacon".
És igen...már tettem azért (nem is keveset), hogy izmosabb legyek, de képtelen voltam növelni a súlyomat/izomzatomat.
Igazából úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy ti vagy akármilyen fiatal huszonéves női ismerősötök, járt-e már 60 kiló alatti pasival?
Miért hiszi azt minden pasi, hogy csak az izomkolosszusoknak van esélye?
Párom 60 kiló 170 centivel, én így szerettem belé, és a mai napig odavagyok érte ahogy van.
Ha ennyire zavar a súlyod, akkor járj el edzeni!
"Ha ennyire zavar a súlyod, akkor járj el edzeni!"
Előtted már írtam, hogy korábban kondiztam (10 hónapot) és gyakorlatilag nulla eredménnyel büszkélkedhettem.
Akkor szar edzésterved volt.
Olyan nincs, hogy valakin fog az edzés, valakin meg nem!
Tényleg van akiben az étel nem hasznosul csak átszalad rajtuk.Ez egyfajta anyagcserezavar és genetika.. Próbálj meg pl egy agarat felhízlalni kövérre ! Nem lehet.Megeszi-kiszarja. Persze ha telinyomja magát mindenféle doppinggal hormonnal akkor van esélye csak akkor oda az egészsége is.
Két lehetőség van: vagy picike 40 kg-os lányokat keresel,vagy nagy darab kövéreket. Érdekes mód sok kövér csajnak látok vézna férfit az oldalán,aki láthatóan fele annyi kg mint a nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!