Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a kapcsolatnak 22 éves és 37 éves között? (elsősorban érett nők válaszára lennék kíváncsi)
Szerelem volt első látásra.
A korkülönbség ellenére tökéletes volt minden, egészen tegnapig. Eljött az idő, amitől a kezdetektől fogva féltem: a gyerek téma.
Számomra minden így jó, ahogy most van. Még legalább 5 évig nem akarok gyereket, ő pedig nem tud tovább várni.
Bármennyire is nehéz, azt hiszem a helyes döntés az lenne, ha szakítanánk és ezzel esélyt kapna, hogy olyan férfit találjon, akit érdemel.
Én nem sokallom a kor különbséget, az én párom is 11 évvel idősebb,mint én..
Ha szereted semmiféleképpen ne hagyd el, de ezt beszéljétek meg , kössetek kompromisszumot, hogy akkor nem 5 év hanem picit kevesebb, de arra is számolj rá,hogy egyrészt ha elkezditek a próbálkozások ideje , utána meg még 9 hónap szóval..
Amúgy dicséretes az,hogy még ha szereted is elengednéd,de gondolj bele: ha mind a ketten szeretitek egymást, a szakítás mind a kettőtöknek fájna..
szerintem sem kell a gyerek téma miatt dobni...még csak 22, ez csak egy hullám nála...majd "elmúlik". Nálam is volt is volt ilyen hogy X ideig nagyon szerettem volna gyereket, de most megint ott tartok hogy ráérek még. Először diploma, munka, pénz és majd utána. De mit lehet tudni a bnődről? Suliba jár? Vagy már dolgozik?
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!