Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme? :/
Az utóbbi hónapokban ellaposodott a kapcs.:/ már lassan egy éve együtt vagyunk.:/
azt érzem mintha nem törődne velem.:/ már alig irja azt h szeret.. :/ válaszolni se válaszol ha kérdezek tőle valamit.:/ az a baj h távkapcs.:/ számtalanszor megbeszéltük h talizunk még ha a szüleink nem támogatják ezt a kapcsit ..mert szerintük ""16 évesen még gyerekek vagyunk..
na szal.. a talik nem jöttek össze.. csk egy ..:/ de az nevezhető annak..:/ akkor kapott tőlem egy félszivet..én tőle egy karkötőt... nyáron elvesztette a félszivet..és azóta..nemtom fura ez az egész.:/ ha annyira akarná ő is..akk lehet rendbe lehetne hozni..d nem csinál semmit.:/ 10-20percenként ir:/ d akk is csak egy szomi szmájlit. válaszolni arra amit kérdezek tőle.. nem válaszl..:/
hülyeség de játéknak érzem magam...:/
Szerintem add fel, így jártam egyszer én is, pedig köztünk nem volt olyan nagy távolság, mi háromszor találkoztunk, én fél év után ébredtem rá, hogy ez nem mehet így tovább, megbeszéltük, és közös megegyezéssel szakítottunk. Jobb is volt így.
Szerintem ti is beszéljétek át a dolgot, mondjátok el egymás álláspontját és meglátjátok mi lesz. Sok szerencsét. Remélem tudtam segíteni. Ha akarsz még kérdezni írj privátban. :)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!