Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan szerelem. Van értelme?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és már nem érzem a bizsergést amikor megcsókol, és már nem várom a talikat sőtt arra törekszek, hogy minnél kevesebb legyen a vele töltött idő. A szexuális életünk sem a legjobb mivel sosem kívánom és ha esetleg sikerül nagy nehezen felizgatnia akkor is csak ideges és feszült vagyok az aktus közben. Fogalmam sincs miért! Egyszerűen már nincs meg részemről a nagy rózsaszín köd dúl a láw. Vagy mi már abban a valamiben vagyok amikor szerelem át megy szeretetbe? Vagy mi ez és normális 2 év után 17 évesen? Nem korai kicsit?
2012. dec. 23. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
17 éves vagy, ha így áll a dolog, ilyen korban nem szabad ezzel beérni, hanem lépni kell. Felesleges egymás idejét húznotok.
2012. dec. 23. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
pont abban a korban vagy amikor semmi sem biztos és akár 1-ik percről a másikra is változhat minden érzésed.
2012. dec. 23. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Túl fiatalon kerültetek össze.Ha már minél kevesebbet akarsz vele lenni,ott már se szerelem,se szeretet.Ha változtatni akarsz rajta,és újra fel akarod szítani a tüzet,van értelme megbeszélni a barátoddal,de ha nem,inkább hagyd,mert így se te,se ő nem lesztek boldogok.
2012. dec. 23. 20:40
 4/8 poiu ***** válasza:
Lépj le!
2012. dec. 23. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:

3 #

Szeretném felfűteni.

Én ezeket el is mondtam neki és azt mondta, hogy ő még mindig szerelmes belém és nem akar elveszíteni. A kapcsolatunk amiatt laposodott el ennyire, hogy sosem mentünk sehova.. ő mindig az a bent ülős tipus volt én meg próbálltam hozzá alkalmazkodni így mindig csak annyi van, hogy át jön és itt vagyunk. Még magához sem hív át szóval nyugodtan kijelenthetem, hogy a 2 év alatt a sulin kívűl sehol nem voltam. De nem vagyok benne biztos, hogy ha mostantól eljárogatnánk ide-oda akkor azzal fel tudnánk fűteni.. Csak én nemtudom, hogy mások is ezt érzik 2 év után?

2012. dec. 23. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ti is jókor tudtátok összehozni...Ha legalább tavasz lenne,mondhatnám,hogy menjetek ki egy tópartra sétálni a holdfényben,vagy vigyetek plédet,és ha van a közelben park,nézzétek a csillagokat,vagy hasonló,de így elég nehéz bármi jó helyet mondani,ahol újra egymásra találhatnátok.Ne haragudj,de nem tudok tanácsot adni.
2012. dec. 23. 21:05
 7/8 A kérdező kommentje:

6#

Igazad van. Nem túl kedvező a tél bár két ünnep közé azt terveztem meghívom sütizni. Nincs jobb ötletem mivel korizni utál. Hátha picit javul a helyzet.

2012. dec. 23. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok mondani,legyen úgy!Sok sikert!
2012. dec. 23. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!