Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretitek a párotokat, de mégis elhagyjátok, annak mi értelme?
a veszekedések miatt is? Szerintem ha 2 ember szereti egymást, akkor mindent meg tudnak beszélni. Vagy ezzel csak én vagyok így?
22/L
egy bizonyos mértékig igen, de van amit nem lehet sajnos akármekkora is a szerelem
23F
talán ha b@szott nagy az önbizalomhiánya, és azt hiszi hogy nem jó neked...
vagy a megszoksz/ megszökszből az utóbbit választotta. erős volt elhagyni a sok kellemetlenség/idegesítő dolog/nézeteltérés miatt
Vannak olyan esetek,amikor sajnos szerelem ide vagy oda, a realitások visszahúznak és be kell látni, h nem működhet..
( gondolj pl egy szeretői kapcsolatra, vagy 20 év korkülönbségre..stb )
nem lehet mindent megbeszélni.
inkább a tettek számítanak.
pl azon nem sok mindent lehet megbeszélni,hogy a csaj egész nap nem csinál semmit,elvégezte a sulit nem,de megy el dolgozni.
egy naplopó kártékony meg senkinek nem kell.
ez meg felülírja a szerelmet,uh lapát.
A szerelem kevés egy kapcsolathoz,bármekkora is legyen.
S lőn világosság...
például a párommal másfél év után szakítottunk...pontosabban ő szakított, mert sokat veszekedtünk..4 napig voltunk külön...abban a 4 napban mindketten áttudtuk értékelni a dolgokat..kibékültünk ennek már 5 hónapja...azóta minden sokkal jobb...végeredményben örülök, hogy így alakult...
szóval néha jobb párnapra külön lenni...nekünk legalábbis megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!