Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem megütött többször is, megcsalt, hazudott, megalázott a 3év alatt. Persze voltak szép pillanatok is, de felfogtam, hogy nincs értelme ilyen kapcsolatban maradnom! 1hónapja vége, most mégis hiányzik! Miért?
életemben nem vertem meg nöt. de volt pár barátnöm akit megkérdeztem hogy vagyis mondtam neki ha most elkalapálnálak mint az elözö pasid akkor jobb lenne. többször halottam a kelleténél hogy IGEN.
soha nem bírtam felfogni hogy miért ragaszkodnak a nök jobban ahoz akik ütik vágják őket.
lehet neked is ez a sorsod.
34F
az ilyen nőkkel súlyos gondok vannak egyszóval nem normálisak agyilag hülyén szülték őket ennyi.
és ezzel nekem is tele van a f@szom! hogy
- egyrészről: üti vágja a nőt alig van hozzá 1.2 jó szava
- 2. a nő ennek ellenére vele marad askár évekig, és évekig ugyanez van, üti rugdossa 1 jó szava alig van hozzá
- 3. aztán ezek a nők sírnak rínak h normális pasit akarnak!
- 4. de "jajjj nem is tudoom, mert szeretem"
Akkor meg ezek a nők megérdemlik az ilyet.
Te is menj vissza hozzá, szeresd használjon ki üssön rúgjon alázzon meg.
Még is mit tudnál tenni??? Keresni mást, őt meg elfelejteni, légy felé haraggal dühvel.
Ne arra gondolj, hogy most más lánynak kedveskedik, gondolj arra, hogy épp pofozza!
Micsoda állatok vannak a földön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!