Mit csináljak? Nem merek senkit sem hozzánk hívni mert, nem akarom hogy lássák hogy jól élünk. Szép ház stb. félek hogy utána, vége szakadna a barátságnak, már volt ilyen
Figyelt kérdés
Azóta senkit nem hívok magamhoz, inkább én megyek a barátnőkhöz. Szüleim is kérdezték hogy miért nem jönnek ide, hogy szégyellem őket meg ilyeneket mondtak, én nem mondtam hogy más van a dologba. Köszönöm a válaszokat! 17L2010. szept. 24. 18:41
1/17 anonim válasza:
Hehe én meg azért nem hívok meg senkit magunkhoz, mert annyira szegények vagyunk, hogy az már gáz ahogy a lakásunk kinéz :-D
2/17 anonim válasza:
Látom fel akarsz vágni ezzel.
Ha meg igaz akkor ez van.
3/17 anonim válasza:
szerintem azért van ez, mert nyilván szereted a barátaidat, akik nincsenek olyan anyagi helyzetben, mint ti és nem akarod, hogy lássák.. igazából én megértem :)
4/17 anonim válasza:
Már volt ien? Lesz is még.
Én is baromi jól élek. olyan lányokkal vagyok 1üt h az csoda.
18/F
5/17 anonim válasza:
ez hulyeeg,egy igaz barat nem hagyna ott azert mert te nagyobb szepp hazba elsz...
6/17 anonim válasza:
H-h mit csinálj? Valószínű egyébként is tudják rólad, hogy nem vagy szegény, ez meglátszik az emberen, nemcsak a házán. Ha meg emiatt megszakad a kapcsolat, akkor az sose volt barátság... Legalább ezzel próbára teheted őket. Vagypedig továbbra se hívd fel őket magadhoz, hát ilyenbe aztán még senki nem halt bele, nem létszükség az ilyesmi.
7/17 anonim válasza:
Te vagy az, aki azt a kérdést tette fel, hogy http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Muszáj kiírni mindenedet?:/
8/17 A kérdező kommentje:
Nem akartam felvágni!! Csak már 2-en kérdezték hogy elmegyünk buliba és akkor majd ott alszunk nálunk mindig ki térek a válasz alól...
2010. szept. 24. 18:53
9/17 A kérdező kommentje:
Ez meg nem én voltam.!
2010. szept. 24. 18:53
10/17 anonim válasza:
Kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb gondja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!