Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem merek...

Mit csináljak? Nem merek senkit sem hozzánk hívni mert, nem akarom hogy lássák hogy jól élünk. Szép ház stb. félek hogy utána, vége szakadna a barátságnak, már volt ilyen

Figyelt kérdés
Azóta senkit nem hívok magamhoz, inkább én megyek a barátnőkhöz. Szüleim is kérdezték hogy miért nem jönnek ide, hogy szégyellem őket meg ilyeneket mondtak, én nem mondtam hogy más van a dologba. Köszönöm a válaszokat! 17L
2010. szept. 24. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De te voltál, ugyanaz az írásmódotok.. Ne tagad legalább
2010. szept. 24. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
megmondta h nem o volt,akkor most mi van??paranoias vagy:))))
2010. szept. 24. 18:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem én voltam!!! hányszor mondjam?! Miért nem lehet megérteni?? én csak feltettem egy kérdést!!
2010. szept. 24. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Figyi, aki ilyenert elpartol toled, az nem baratod! Jo teszt, ha elhivod. Meg a vegen azert fognak megneheztelni, mert sosem hivod oket aztan epp azert megy majd tonkre a baratsag, mert azt hiszik, valamit titkolsz eloluk.
2010. szept. 24. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nem barát aki ilyen miatt összeveszik veled! Arról, hogy milyenek a körülményeitek, nem te tehetsz. nem értem az embereket, akik emiatt megsértődnek. Hívd el őket, legalább kiderül, igazi barátok-e...

Nézd nekem is van olyan ismerősöm akik iszonyatosan gazdagok, sőt a rokonságban is vannak jómódúbbak, de ezért mért kell valakit utálni, nem értem...

2010. szept. 24. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyelőre ne aggódj, csak 25 után alakul ki az emberekben, hogy csak úgy, a pénze miatt tesznek megjegyzéseket másokra. Gondolom addigra már mindenki belátta, hogy milyen sokra, vagy kevésre képes, akinek elérhetetlen álom a középosztályból kivergődni, az támad, de minden konkrét ok nélkül, csak mert vagy. De a barátaid bizonyára legyűrik a rossz érzéseiket, miattad mennének oda, nem pedig azt keresik, mibe lehetne belekötni. Velem is előfordult már, hogy olyan igazán luxusban élő ember társaságában voltam, ahhoz képest az én anyagi biztonságom hirtelen szánalmasan kevésnek tűnt, de ez a legkevésbé sem indokolta volna, hogy véget akarjak vetni az ismeretségünknek. Ha meg valakivel összekapsz, az oda üt, ahová tud, ezért ha nem elkényeztetett, gazdag libának gúnyolna, akkor csóró senkinek, kövérnek/soványnak, apácának/riba ncnak, stb. Nehogy traumának éld meg, hogy a szüleid sikeresek, örülj neki, vegyél róluk példát, ne hagyd magad kihasználni anyagilag, de azért nehogy dugdosnivaló titok legyen, ha valaki jól él...
2010. szept. 25. 07:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a problema a mai emberekben, a megkulonboztetes, a kulvilagnak megfelelni.

Nyugodtan hivd meg Oket, miert ne, aztan Akinek ez a problemaja lesz, hogy Te igy elsz, akkor az ugyis kilep az eletedbol, vagy elkezd majd szurkalodni, ha naiv.

Az En gyermekeimnek is voltak hasonlo gondjaik, de mar leszoktattam Oket errol, itt a baratok hozzad jonnek, s nem "felmerni" vagy haz nezobe.

Aki pedig az utobbi miatt jon, azt ugyis eszre fogod venni, de hidd el, hogy az igazi barat, az melletted fog maradni.

2010. szept. 26. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!