Mit csináljak? Nem merek senkit sem hozzánk hívni mert, nem akarom hogy lássák hogy jól élünk. Szép ház stb. félek hogy utána, vége szakadna a barátságnak, már volt ilyen
Tényleg nem barát aki ilyen miatt összeveszik veled! Arról, hogy milyenek a körülményeitek, nem te tehetsz. nem értem az embereket, akik emiatt megsértődnek. Hívd el őket, legalább kiderül, igazi barátok-e...
Nézd nekem is van olyan ismerősöm akik iszonyatosan gazdagok, sőt a rokonságban is vannak jómódúbbak, de ezért mért kell valakit utálni, nem értem...
Ez a problema a mai emberekben, a megkulonboztetes, a kulvilagnak megfelelni.
Nyugodtan hivd meg Oket, miert ne, aztan Akinek ez a problemaja lesz, hogy Te igy elsz, akkor az ugyis kilep az eletedbol, vagy elkezd majd szurkalodni, ha naiv.
Az En gyermekeimnek is voltak hasonlo gondjaik, de mar leszoktattam Oket errol, itt a baratok hozzad jonnek, s nem "felmerni" vagy haz nezobe.
Aki pedig az utobbi miatt jon, azt ugyis eszre fogod venni, de hidd el, hogy az igazi barat, az melletted fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!