Itt vagytok lányok, akik múlt hét vége felé nem vártátok? Mi van Veletek, sikerült Nektek? Nekem + lett a tesztem és szép erős. Görbém csatolva.
El sem hiszem, hogy + lett, ma reggel teszteltem a 32. napon, 28. napra nem vártam, aznap volt egy halvány tesztem. Ma reggel meg sírva fakadtam és nagyon boldog vagyok. :)))
Itt a görbém. :)
Köszönöm.
Mellfeszülés, de csak a nemvárt előtt 1-2 nappal kezdődött, azóta is tart. Mentem gyakran pisilni és szúrkált a hasam alja. Állandóan álmos voltam és mindig sírva tudtam volna fakadni. :) Más nem volt.
Szia!
Én múlt hét hétfőre nem vártam,és nem is jött.Tesztek negatívak.Tünet,hogy nagyon szédülök,meg a fáradékonyság,és krémes folyás.Nem tudom mi lehte.szerintetek?
nekem a nem várt napján volt egy kis pici hőesésem és pár csepp barnás pecsételésem ,de nem merek tesztelni meg az is lehet hogy még megjön de nem jellemző rám a pecsételés:(
Szerintetek?
ja és picit szurkált a hasam de menzi érzésem abszolút nincs mert olyankor fáj még a bőröm is olyan lázas érzésem van és enyhe alhasi görcsök de ez most nincs!
Kíváncsi leszek!
gratula a +nek:)))
Köszönjük a gratut , én is gratuláok annak, akinek + lett!!! Szerintem amíg nem jön meg, addig lehet reménykedni, sőt már utána is, mert hallottam olyanokat, hogy menszi van baba mellett!
Ne adjátok fel lányok, szorítok.
Én ma megyek dokihoz, mert 2 babát már elvesztettem, ezt mostmár meg szeretném szülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!