Van értelme újra kezdeni egy ötvenes elvált nőnek? Vagy ebben a korban már rendezkedjek be magányra, mert akkor nem érhet csalódás többet? Hasonló cipőben járó korombeli nők és férfiak véleményét várom elsősorban.
Nem lesz leányálom, de ugyan miért adnád meg magad?!
Tény és való, a korban hozzádillő férfiak többsége jóval fiatatalabb nőre vágyik. De, az ilyen mentalitásúakkal úgyse éreznéd jól magad. Marad a csekély számú lehetséges párjelölt.
Adj magadnak esélyt, de ne a keresésre rendezkedj be. Inkább alakítsd ki a magad -most már egyedül élő, ám nem magányos- életét. Keress olyan elfoglaltságot, hobbyt (torna, jóga, színház, karitasz), bármit, ami közösségbe visz, ne csak a munka határozza meg az életed. Rendszeresen találkozz, tarts fenn kapcsolatot a barátaiddal, számodra kedves rokonaiddal.
Itt az interneten vannak olyan társkereső irodák -ahol például nem teszik bárki számára hozzáférhetővé a hirdetőket-, azoknál is regisztrálhatsz. Szóval fel a fejjel, mássz ki a gödörből, sikerülni fog!
Azt hiszem az én anyukám a legjobb példa.
49 éves, apuval 3 éve váltak el.
Ezalatt a 3 év alatt az anyukám ugyan visszakapta a függetlenségét,de az én örökké pörgő anyukámból, akivel moziba, vásárolni jártunk egy itthon ülő anyuka vált.
Hiába mondtam neki, hogy fiatal ahhoz, hogy egyedül éljen, ráadásul én is nemsokára elköltözöm, mindig az volt a válasz, neki nem kell pasi, örül, hogy végre egyedül élhet.
Egyszercsak jött a villámcsapás, teljesen véletlen megismerkedett egy nagyon aranyos özvegy férfival.
Azóta jókat beszélgetnek, ide-oda eljárnak, újra kimozdul itthonról, nevet, élvezi az életet. Látni rajta, hogy boldog.
Szóval hidd el soha nem mond, hogy soha és sohasem késő...
Én szurkolok!
Igen, igen és igen! Még, ha nagyon magad alatt vagy, akkor is igen!
Csak arra vigyázz, ne légy megkeseredett, a világban csalódott, magába zárkózott nő.
21:51-es vagyok:
Ha gondolod, levelezzünk! Írhatsz privátban e-mailt, szívesen meghallgatlak.
Van remény, ne aggódj! :)
Ha már tudsz netezni, érdemes neten ismerkedni! :)
Nekem bevált. :))
20 éves/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!