Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, férfiak, csalódás, ha nem 1000%-osan feszes a női mell?
Tudom, akinek kis melle van, annak könnyebben az, de akinek nagyobbacska az mit tudna tenni?
Ebből a kérdésből kiindulva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..
Maximum 100%, ezernél már ezredék van drága! :)
Egyébként az idősebb férfiaknál ez már biztos nem jelent nagy gondot!
Nem kéne ostoba hülyékkel összejönnöd, mert egy értelmes férfinak nem számít ha nem tökéletesen feszes a melled. Ha beindulok egy lányra teljesen mindegy milyen a puncija vagy a melle. Ez annyira lényegtelen.
26F
Egyébként ha a (belinkelt) kérdés írója tudná, hogyan néz ki egy nő és anatómiailag is tisztában lenne a női test sajátosságaival, akkor ilyet nem kérdezne.
Ebben a témában nincs olyan, hogy kis mell=feszesség, nagy mell=lógás. Mindenki más és más. A kisebb mellűeké is lóghat, míg a nagyobbaké lehet feszes is. Ja és a befolyásoló tényezőkről nem is beszéltünk. Pl. szülés vagy menstruációs ciklus. De ezen dolgok következményei sem 100%-ak. Egyéntől függ.
A kis srác meg, ha majd felnőtt fizetheti a nője mellplasztikáját... szerintem neki is olyan vicces lesz, mint nekem az ő mostani kérdése!! Ha-ha-ha-ha-ha XDXDXDXDXD
Lehet h kiröhögtök, de nekem az is nagyon bejön, ha egy kicsit meg van ereszkedve....nem tehetek róla, ez még a kamaszkori milf-mánia hozadéka lehet, de megőrülök azért, ha kicsit jóbban lóg vagy esetleg van rajt 1-2 megereszkedés.....(és most nem a nagyanyósra gondolok, hanem olyan érett 30-40-es nőkére)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!