Miért gondolják azt az emberek, hogy a férfiak mindig lecserélnék a feleségüket egy tini lányra?
Hát, az igaz szerelmét nem cseréli le az ember, legyen akárhány éves is.
Ezt a dumát a sértett emberek találták ki.
Múltkor olyat is olvastam, hogy minden nő 40 évesen lesz szép.Na most talán van, akire igaz ez, de ez is a sértett emberek agyszüleménye, mert nem igaz mindenkire.
Ne foglalkozz ilyesmivel, ha szeretitek egymást a férjeddel, akkor akár 10 000 pattanásod is lehetne, akkor is téged választana.
Nem tudom miért mondják ezt...talán van valami alapja??
Amúgy meg be kell vallanom a mai fiatal lányok egyszerűen fenomenálisak.:)ahogy elnézegetem őket az utcán 10 éve nem voltak ilyen jó kis csajok.szóval ez a generáció hát hogy is mondjam nyami nyami...:D
(Előre leszögezem, elmúltam 30, és fogalmazzunk úgy, hogy koránt sem vagyok tökéletes.)
Lehetsz te akármilyen pöpec 35 éves, akkor se lesz olyan a bőröd, a tested, a melled, a feneked, mint egy 17-18 évesnek.
Másrészt lehet akármilyen babaszép bombázó egy 17 éves, az nem lesz önmagában alap arra, hogy a férj lecserélje rá a 35-40-75 éves, ráncos, narancsbőrös, túlsúlyos, őszülő feleségét, ha szereti.
Vica versa: vannak nagyon harapni való 20-25 éves srácok is, rettentően adnak a testükre, a megjelenésükre, mégse cserélném le egy ilyenre az én kis párom. Tudom, hogy CSAK jobban néznek ki. A nyomába se érnének az élet semmilyen területén. :)))
Nem 35 évesen szokták a férfiak otthagyni a nőt, hanem 10-15 év múlva...
Én azt nem értem, hogy egy 20 éves lánynak mi vonzó egy ráncos, sörhasú 50esben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!