Férfiak! Tudnátok tippet adni, hogy párom miért volt ilyen?
Persze nem csak férfiak válaszát várom!:)
Nagyon szeretem őt,de alapvetően nem vagyok egy érzelgős fajta.Ő pont az ellenkezője.Kb 1 éve h minden megváltozott,de tudom miattam.Anno ő mindig ölelgetett,bújt hozzám stb.Én mondtam neki h ez nekem sok,és h én sajnos nem tudom kimutatni a szeretetemet.Ettől függetlenül persze szeretem,azóta van már egy 1 éves fiúnk.Az utóbbi időben eléggé szeretetéhes vagyok,igy az este próbáltam hozzá közeledni.Szerelmeskedtünk,majd utána össze akartam bújni vele,de őt hidegen hagyta.Mondta is hogy nem érti mi ez a változás.Még vagy fél óráig próbáltam hozzá bújni,ölelgetni stb,de reménytelen volt.És itt véget is ért az este.
Párom egyébként 33 én 24 vagyok.
"bosszút állt"
Amiért régen te voltál ilyen.
Lehet, hogy már nincs igénye az olelésre, megunta a próbálkozásokat. Amugy meg nálam is szokott ilyen lenni, hogy egyszeruen nincs kedvem az olelgetéshez vagy hogy elalváskor hozzám bujjon a férjem. Nem tudom ilyenkor fogadni a kozeledését. Nem tudom elmagyarázni miért van ez. Csak egyszeruen néha zavar.
24N/31F
Az első értelmes kérdés amit találtam. Mindazonáltal én azt mondom neked, hogy nem itt kellett volna feltenni, hanem a férjednek otthon. Az emberi beszéd, az érzelem és értelem, képessé tesz minket a problémáink megoldására. Ha valakit szeretünk, tiszta szívből, igazán, akkor a bajunkat, a problémáinkat is meg tudjuk vele beszélni. Mindazonáltal ezt könnyű leírni, de annál nehezebb kivitelezni. Lassan 7 hónapja nem tudok közeledni a barátnőmhöz, egészségügyi problémák miatt. Nem az ő hibája, nem is az enyém...nőgyógyászati jellegű, nem részletezem... a lényeg, hogy én is kezdek rideggé válni, pedig szeretem és meg is beszéltük a dolgot. De a férfiakban akkor is tartani kell a tüzet, és ebben a nőnek kell okosnak lennie, mert a NŐ a családi tűzhely őrzője, a férfi pedig a biztonság megteremtője. Az élet egy nagy színjáték, és nők a jobb színjátszók, de a szerepek adottak. Fel kell tüzelned, ha igazán szereted, és ha azt akarod, hogy a kisfiad egy olyan család példáját lássa, ahol szeretet, béke és biztonság van.
Férfi vagyok, de nem azért írtam így, mert szolidálok a másik férfitársammal. A belátás és a megértés nagy segítség az elfogadásban. Ha belátod, hogy hibáztál anno azzal, hogy nem fogadtad a közeledését, megérted, hogy jogosan állt bosszút(mert, megsúgom: a férfi önbecsülését ez nagyon mélyen érinti) és segít elfogadni a tényt, hogy mint mondtam, neked kell a parazsat izzítani... Remélem nem hagytam ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!