Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj kiharcolja nagy nehezen a találkát, erre nem jön el a megbeszélt helyszinre, ennek mégis mi értelme van?
A csaj harcolja ki a találkozót, és nem megy el miközben be sem jössz neki?!
Ebben csak én nem látok logikát ? :-D
Telefonszámot cseréltetek? El tudjátok érni egymást, ha netán közbejött valami?
Nekem exemnél volt az, hogy kerülnöm kellett BKV-val, aminek az lett az eredménye, hogy késtem fél órát, de megvolt a telefonszáma, és tudtam neki szólni, hogy bocs, de nem leszek pontos.
Ilyen tényleg van.
Egyik fiú ismerősöm pont erről panaszkodott.
A csaj erőltette a randit, a pasi meg is érkezett a helyszínre, de a csaj nem, és még csak meg sem magyarázta miért. Legalább is jóval utána, másnap jött valami hülye kifogással, de nagyon átlátszó volt.
Nekem nem lenne arcom ilyet csinálni senkivel...
Lehet van aki ezt élvezi, hogy átvághatja a másikat.
4-es, kedves vagy, de van párom. :)
(És ez nem lekoptató szöveg.)
Azért elmesélem az én sztorimat, hogy tényleg ne csak azt lássátok, hogy minden csaj átvágja a randira hívott pasit.
2 évvel ezelőtt ismerkedtem egy fiúval társkeresőről, viszonylag jól nézett ki a képei alapján. (2-3 db)
Megérkeztem a tali helyszínére és megláttam. Hát hazudnék ha azt mondanám, hogy el voltam ragadtatva tőle.
Igen, lehet korholni engem, hogy mégis csak láttam őt korábban, de valahogy élőben nem tetszett. Nagyon nem.
Mégis odamentem hozzá, hogy felfedjem a kilétem, és én lennék az, akivel beszélgetett.
Elsétálgattam vele egy parkban, jól elbeszélgettünk, de a végén megmondtam neki a frankót, hogy nem szeretném folytatni az ismerkedést.
Nem bántam meg, hogy találkoztunk. Tényleg nem volt az esetem, de nem lett volna pofám lelépni, se tali előtt, se tali közben.
Értékeltem, hogy megtisztelt a jelenlétével, és rám szánta az idejét.
Nekem volt, hogy pasi nem jött el... És nem is keresett hónapokig, majd 1x csak rám írt viberen, és meg volt lepődve, hogy élettársam van, akitől gyereket várok, pedig milyen jó lett volna talizni...
Röhögőgörcsöt kaptam, mekkora szánalmak léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!