Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem hittem el hogy kellhetek egy nőnek, így eddig soha nem is próbálkoztam?
Anyám mindig lefikázott, mindig azzal jött, hogy olyan ronda vagyok mint az apám, nézzem meg, ő is csak a pénzével tud/tudott nőt fogni (6 éves koromban elhagyott minket). Így nőttem fel. Ha gyerekként tetszett egy lány, próbáltam kicsit közeledni felé, Anyám rögtön kinevetett. Élénken él bennem amikor kisiskolásként egy lány miatt akartam felvenni az akkor szerintem legszebb pulcsimat, amire az Anyám kiröhögött.
Így ment ez kb később is, Anyám mindig az orrom alá dörgölte az igazságot. Amikor randira akartam hívni középiskolában egy elég csinosnam számító csajt, odaállított Anyám a tükör elé, mondta hogy jól nézzem meg amit látok és utána gondoljam át újra! Mindig elmondta hogy nekem akar jót, meg akar kímélni attól hogy kinevessenek és visszautasítsanak. Amúgy elhívtam a csajt randira de visszutasította, így még úgy is gondoltam hogy Anyámnak igaza volt és tényleg jót akar.
A tanácsát követve a tanulásra koncentráltam, csajozni meg sem próbáltam az egyetem alatt. Most 28 leszek, de nem volt még konkrétan semmi közöm a nőkhöz. Késő már elkezdeni, nagyon sok tapasztalatról lemaradtam? Éreznék a nők hogy kezdő vagyok?
Reméljük nem okozott maradandó károkat az anyád. Keress fel egy pszichológust, mert ez így nagyon nem normális. Bebeszél és elhitet veled dolgokat, hogy ne veszítsen el, úgy mint az apádat. Magához láncol egy életre, csak azért, hogy "megvédjen" a csalódástól. Ez pedig olyan dolog, amit nem lehet elkerülni az életben, mindenkinek át kell esni rajta, feldolgozni és menni tovább.
A te életednek te vagy a kovácsa, olyan lesz, amilyenné teszed vagy hagyod tenni.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de anyád egy szemétláda.
Nem tudom milyen pszichológiai mechanizmus vitte rá anyádat, hogy ezt mondja neked (és legfőképpen, hogy így), de ez egy igen aljas dolog volt a részéről. Lehet, hogy erőn felül, tisztességesen felnevelt, kitaníttatott, a maga módján szeret is, de ez a viselkedés nem a feltétel nélküli anyai szeretetre utal. Talán apádat látja benned, akit gondolom gyűlöl amiért elhagyta és tönkretette az életét. Talán így akar apádon "bosszút állni". Vagy irigyelné egy olyan embertől a boldogságot, aki az árpádra emlékezteti.
Ha úgy érzed, irány a pszichológus. Sok más is a felszínre fog jönni azt hiszem.
De szánalmas.
Már bocs, de ha ilyen s*,gfej anyád van, akkor egyáltalán miért számolsz be neki a nő ügyeidről????! Nekem normális anyukám volt, mégsem meséltem neki arról, hogy mikor kivel randizok.
Amúgy nem értem, hogy miért kezeli az ember úgy a visszautasítást, mintha vilàg vége lenne és katasztrófális dolog, amitől “meg kell védeni”. Épp az a jó, ha mersz próbálkozni, ha csalódsz is, túl teszed magad rajta, de végül összejöhet... Viszont ha nem is próbálkozol, akkor sosem jön össze ilyen hozzáállással. Anyád felfogása gáz, ne haragudj meg...
Apád hozott egy rossz és egy jó döntést.
A jó az volt hogy otthagyta anyádat.
Ezt te is megléphetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!