Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy 6 éven keresztül próbálkoztam a lányoknál és állandóan csak a csalódás ért, manapság meg úgy érzem, hogy már nincs is szükségem társra?

Gondolom beleszoktál az egyedüllétbe.
Alkalmazkodó jószágok vagyunk. Azért nem egy egészséges állapot,én tennék ellene.

Ez nem azon múlik hogy próbálkozol e .
Ez a személyiségeden múlik. Valószínű te az a fajta vagy aki nem ebbe a térbe való . Lehetsz kedves okos gazdag erős vagy bármi akkor se fog összejönni . Ez van. Inkább fogadd el és törődj bele. Sz@rj a világra és élvezzen ki minden mást ami adni tud.

Létezik, csak nem biztos, hogy igaz is.
A lelke mélyén mindenki vágyik társra. Valakire, aki átöleli, és az mondja, nyugi, minden rendben lesz.
Valaki, akire főzhetsz, hazavárhatsz, jó hozzábújni, összemosolyogni. Tudod Te is.
Karácsony előtt meg főleg érzed a magányt. Látod, vásárolnak,készülnek, és neked nincs kinek...
Menekülhetsz: világgá, érzelmi sivárságba, de a hiány megmarad.
Elutaztam a hétvégén...rossz ötlet volt. Karácsony mindenütt. Mert az ember a lelkét magával viszi.
Ne add fel!! Bízz a csodákban, hogy megtalálod a társad.
Vannak csodák, állítólag.

És 6 éven át nem jöttél rá miért kapsz elutasítást ? Vagy nem egy körbe tartozol anyagilag a kiszemelt lányokkal , vagy külsőre más szint vagy mint ők !
Bár a te tipusod az aki majd 35 évesen is egyedül lesz ahelyett hogy egy kedves de nem top modell csajt akarna ! Van egy csomó egyedülálló 70-80 kilós kedves csaj. Keress egyet !

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!