Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy nem akarok csajozni csak ábrándozok állandóan a sok csalódás miatt?
Úgy nem egyszerű csajozni ha már előre elföldeled a sikered.
A randin legyél laza,ne akard görcsösen a csajt,ne akarj megfelelni neki. Ebben az esetben fogod tudni magadat adni és ez a lényeg. Valószínű befeszülsz egy új csaj mellet,és nem tűnsz magabiztosnak,vegyél be egy lesza.om tablettát, kit érdekel? Lesz ami lesz..
Azon kívül, hogy meggondolod kinél próbálkozol nincs mit tegyél. Én is sokszor ábránd világban élek, de ez tudom, hogy nem jó, mert a képzelet csak akkor vállik valóra ha teszünk is érte valamit.
18/L
Szerintem szinezd ki a dologot, mikor találkoztak, mond el, hogy ez lesz élete legrosszabb randija mert, pl alig aludtal mert kukorékoltak a szomszédban, elvesztette a bérletedet, ráesett egy súlyozo a kislábujjadra, s anyaukad, tokfőzeléket fozott főzött pedig tudja, hogy utálod.. ezek csak példák voltak, de felsorolász 3-4 ilyen bagatell indokot nem lesz a válladon a nyomás, hogy meg kell minden áron felelni a lánynak. A nők empatikusabbak nálunk..
Tuti neten hoztad össze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!