Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hahó Samsungosok! Nektek is...

Hahó Samsungosok! Nektek is ilyen rossz az s advance-etek mint nekem? Állandóan belassul meg lefagy. Lehet vele valamit kezdeni vagy kuka? Új kora óta ezt csinálja. Mindenesetre nagy csalódás, többet vártam a két magtól.

Figyelt kérdés

#Samsung #s_advance
2014. febr. 4. 22:31
 1/3 dersol ***** válasza:
Novathor u8500, ettől ne várj sokat
2014. febr. 4. 22:57
 2/3 anonim válasza:
Ha uj kora ota ezt csinalja akk mert nem javittattad garanciaba?
2014. febr. 4. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Ritka, hogy a készülékkel lenne a probléma, inkább az a baj, ha nem tudod használni, vagy nem az igényeidhez mérten választasz készüléket. Ha telerakod eleve erősebb gépre tervezett appokkal és ráadásul mindent egyszerre futtatsz, akkor nem csodálnám, ha állandóan fagy. Ha gyári visszaállítás se segít és már akkor fagyott, mielőtt BÁRMIT telepítettél volna rá, akkor meg nem értem, miért nem vitted még szervízbe...

Túl nagy csodát egyébként ne várj tőle, ha szuper teljesítményt akarsz, pengess ki 100-200k-t egy telefonért manapság. :/

2014. febr. 5. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!