Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha 27 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha 27 évesen még egy férfit se talàltam aki kedvelt, szeretett volna?

Figyelt kérdés
Nem megy, nem kellek, csak szexre de inkàbb arra se
ma 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
9# azért,mert ha úgy érzi senkivel sincs egy hullamkn, valószínűleg nem te,a gyakoris arcélkuli 3pipas incel lesz az embere...ezt nem fogjátok fel férfiak, hogy veletek ellentétben nekünk nem az első szembejövő kell,hanem akivel tényleg jó minden
ma 17:46
 12/19 anonim ***** válasza:
mert szerinted mi a baj veled? vagy mi miatt nem megy a dolog?
ma 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

11.

Azért valahol meglepő, hogy ilyen támadó választ váltott ki benned egy random komment ezen az oldalon. (Jó sok spekulációval megpakolva a kilences indítékaival kapcsolatban)

ma 17:49
 14/19 anonim ***** válasza:

13# nagyon mimoza lelked lehet ha neked ez támadó. Csak a tényeket mondtam

11#

ma 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

14.

Akkor csak simán bunkó. Ez itt annyira nem is ritkaság.

ma 18:48
 16/19 anonim ***** válasza:
15# bunkonak se erzem magam. Ő méltatlankodott, hogy miért nem ugranak a nagylelkű megkeresésére az elhagyatott nők, én meg valaszoltam🤷
ma 19:09
 17/19 anonim ***** válasza:
59%

hagyd szegényt elvarázsolt mesevilágban él ha szerinte ez mind bunko támado és egyéb volt

szegény kis hopihe világában nem lehet egyszerű az élet

ma 19:15
 18/19 anonim ***** válasza:

A 9-es vagyok!

11-es!

"gyakoris arcélkuli 3pipas incel"

Azért mennyire kell idiótának lenni ahhoz, hogy valaki leírjon egy ilyen szóösszetételt, ráadásul pont itt a gyakorin?:)

"ezt nem fogjátok fel férfiak, hogy veletek ellentétben nekünk nem az első szembejövő kell,"

Ha nem tűnt volna fel, a kérdező pont arra panaszkodik, hogy eddig egy férfi sem kedvelte, szerette őt, és hogy ő nem kell senkinek.

Legközelebb értelmezd amit elolvastál, és tedd össze a fejedben a kontextust mielőtt nekiállsz gyűlölködni meg személyeskedni!

ma 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Foggyá le!
ma 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!