Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinàljak ha 27 évesen még egy férfit se talàltam aki kedvelt, szeretett volna?
11.
Azért valahol meglepő, hogy ilyen támadó választ váltott ki benned egy random komment ezen az oldalon. (Jó sok spekulációval megpakolva a kilences indítékaival kapcsolatban)
13# nagyon mimoza lelked lehet ha neked ez támadó. Csak a tényeket mondtam
11#
14.
Akkor csak simán bunkó. Ez itt annyira nem is ritkaság.
hagyd szegényt elvarázsolt mesevilágban él ha szerinte ez mind bunko támado és egyéb volt
szegény kis hopihe világában nem lehet egyszerű az élet
A 9-es vagyok!
11-es!
"gyakoris arcélkuli 3pipas incel"
Azért mennyire kell idiótának lenni ahhoz, hogy valaki leírjon egy ilyen szóösszetételt, ráadásul pont itt a gyakorin?:)
"ezt nem fogjátok fel férfiak, hogy veletek ellentétben nekünk nem az első szembejövő kell,"
Ha nem tűnt volna fel, a kérdező pont arra panaszkodik, hogy eddig egy férfi sem kedvelte, szerette őt, és hogy ő nem kell senkinek.
Legközelebb értelmezd amit elolvastál, és tedd össze a fejedben a kontextust mielőtt nekiállsz gyűlölködni meg személyeskedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!