Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3751/4121 anonim ***** válasza:
Will Turner, tökéletes férfi.
okt. 23. 16:01
 3752/4121 anonim ***** válasza:
32%
3749, 3750: akkor lehet, innentől nem kéne neki megadni a szórakozás lehetőséget.
okt. 23. 17:05
 3753/4121 anonim ***** válasza:
93%
3752 de ha csóri nem troll hanem tényleg egy kezeletlen elmebeteg akkor nem biztos hogy jól szórakozik, sőt. Elég őszintén tűnik indulatosnak és olyannak aki teljesen elveszítette a kapcsolódását a valósággal. Totál elmebaj a gyerek.
okt. 23. 17:15
 3754/4121 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg az, remélhetőleg a környezete az előtt jelzi, hogy baj van, mielőtt kárt tesz valakiben.
okt. 23. 18:19
 3755/4121 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj, hogy a legtöbb mentálisan beteg meg van róla győződve, hogy vele semmi baj és hogy a külvilág a rossz minden helyzetben. Ha jól érzékeltem a kérdező korábbi szavait, akkor nincs az életében semmilyen komoly, mély emberi viszony (ami valljuk be, nem meglepő), így nincs is, akinek feltűnjön a probléma, legalábbis addig, amíg nem csinál valami nagyobb bajt.
okt. 23. 18:22
 3756/4121 A kérdező kommentje:

Nagyon be van fixálódva neked a nők megerőszakolása. Erre izgulsz? Nem tudom, hogy milyen védett házról zagyválsz. A nemi erőszak abszolút nem lenne legális, ezt már a legelején is leírtam, és azóta is számtalanszor.

Rengetegszer írtam erről, mikor az életemről meséltem, te ezeket a kommenteket szépen figyelmen kívül hagyod. Egyébként a logikai gondolkodás nem az erősséged, az biztos. Attól mert nincs kedvem leírni valamit huszadjára is, még nem lesz automatikusan igaz az általad kitalált lázálom. Fiatal koromban, 17-21 éves korom között kb., teljesen normális és átlagosan módon közeledtem a nőkhöz. Nem gondoltam arra hogy incel leszek, nem is ismertem ezt a szót.

#3748 #3749 #3750

Valószínűleg azért tartjátok troll kérdésnek ezt, mert elétek tárom az általatok foggal-körömmel védett Mátrix rendszer hazugságait, ami ugye kognitív disszonanciát, belső feszültséget eredményez bennetek. De mivel féltek az igazságtól, ezért ilyen primitív magyarázatokkal próbáljátok elhessegetni az egészet. Én az igazságot képviselem, ha tetszik, ha nem. A kérdést nincs miért törölni, nem sérti sem a belső szabályzatot, sem a magyar törvényeket.

okt. 23. 20:44
 3757/4121 A kérdező kommentje:
Én nem fogok kárt tenni senkiben / semmiben. Nincs bennem elfojtott agresszió. Mindig kihangsúlyoztam, hogy csakis demokratikus, békés úton képzelem el az intézkedéscsomag megvalósítását is.
okt. 23. 20:45
 3758/4121 A kérdező kommentje:

Na ez az, ami nem fog megtörténni. Vannak itt élettelen egyének, akiknek a gyakorin való okoskodás tölti ki az egész napjukat. Persze ezek az emberek (ironikus módon) nagyon buták jellemzően.

okt. 23. 20:46
 3759/4121 anonim ***** válasza:

3746 ha kötelező a házasság 10 évig, akkor is, ha a nő nem akarja, nem akar lefeküdni a kijelölt férjjel, de neki az kötelessége, az erőszak. Attól, mert nem fogadod el, nem lesz másként.

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy 375 oldalt végig olvasok, hogy megtaláljam, a nem létező kommentedet? Terelsz, terelsz és terelsz.

17-21 évesen mi volt a "normális" közeledés?

A válaszodban a nőket folyamatosan hülyézed, mert nem értenek veled egyet. Ez szerinted normális?

3757 Demokratikus lázadással? Vagy hogy? Nincsen a mai honatyák és honanyák között - politikai párttól függetlenül - aki ekkora vadbaromság mögé beállna.

3758 - Az első tükörben fogsz ilyet látni.

okt. 23. 20:53
 3760/4121 anonim ***** válasza:
100%
3756: nem ezért gondollak trollnak. De amúgy miért félnék a te "igazságodtól"? Nő vagyok, aránylag jól nézek ki, veled ellentétben tényleg intelligens, szerinted lábaim előtt a világ...
okt. 23. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!