Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy hogy az incelek ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hogy az incelek ennek ellenére sem találnak barátnőt?

Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik választ itt gyk-n, hogy sok "párkapcsolat" úgy működik, hogy a nő teljesen kihasználja a férfit, dolgoztatja, anyagilag is stb... Na most, ha úgyis végül is csak erről szól egy "párkapcsolat" sok esetben, akkor hogyan lehetséges az, hogy sok férfi mégis küzd a társtalálással? "Szolgának" jók lennének ők is a nőknek, nem?

ma 14:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Mert az elvárásaik toronymagasan állnak minden reálisan elérhető lehetőséghez képest, azaz nekik egy ilyen kapcsolat sem fog megfelelni. Bár ez esetben meg is tudom érteni.
ma 14:34
 2/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem találunk barátnőt nem vagyunk izom chadak.
ma 14:43
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem minden nőnek chad kell. Ha kimozdulsz a szobádból megláthatod, hogy nem csak az ilyen férfiaknak vannak barátnőik.

A baj azzal van, hogy nektek azok az istaribik tetszenek CSAK, akikhez ilyen agyatlan chadek illenek.

A hiba így is bennetek van.

ma 14:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Mert hogyha itt olvastad válasznak, akkor az biztos egyből igaz is nem?
ma 15:01
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Az a baj az incelekkel, hogy csúnyák, antiszociálisak, képtelenek kommunikálni, ennek ellenére gyönyörű szép barátnőt szeretnének.

Mivel ez nem jön össze, utálják a nőket, cinikusan, lekezelően bánnak velük, így a maradék esélyüket is rommá döntötték velük kapcsolatban.

A mai világban sokszor van olyan, hogy a nő kezdeményez. Nekem a munkahelyemen is van olyan pár, hogy ronda a pasi, ronda a nő, és a nő vadászta le a srácot. Gátlásos, félénk, soha nem kezdeményezett volna. Viszont mindenkivel kedves, tehát ez a csaj kiszúrta magának. Egy incellel ilyen nem fog történni, mert minden nővel lekezelően bánnak.

ma 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
5 én nem bánok lekezelően egy nővel se ,és nem szoktam topmodelleknél próbálkozni
ma 15:11
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
Nem próbálkoztam sosem top nőnél inkább az a helyzet hogy egy átlag vagy átlag alatti nőknek is chad így nem lehet esélyem.
ma 15:13
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

6-os, akkor nem vagy incel.

Van egy főnökön, 37 éves, szerintem soha nem volt még barátnője, rettenetesen fél a nőktől.

Viszont nagyon cuki és kedves. Én őt nem definiálnám incelként. Simán csak egy gátlásos agglegény.

ma 15:14
 9/17 anonim ***** válasza:
53%

már megint ez a boxzsákpüfölés..

Az in-cel annyit jelent: involuntary celibacy, tehát önkéntelen cölibátus. Magyarul nem tud csajozni. És ebből lett egy identitás.

Valahogy minden ilyen kérdésnél ugyanoda lyukadunk ki. Panasz -> szidalmazás -> szünet és ez ismétlődik.

Jó lenne már valami előrelépés is. Mondjuk az incel kijelenti, hogy lett egy barátnője. Vagy hogy már egyáltalán nem látja olyan drasztikusnak a helyzetét. Esetleg az itt beszólogató nők nem sértődnek vérig az incelek viselkedésén. Vagy írnak egy pár olyan sort ami tényleg elindít valamit ezekben a csákókban.

Bár ki tudja? :) lehet hogy itt valójában mindenki troll.

ma 15:29
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

9-es, számtalan ilyen kérdés volt már, és szoktak jótanácsokat adni a nők ezeknek a szerencsétleneknek. De mindig az volt a válasz, hogy úgyis mindegy, mert a nőnek csak a jóképű, gazdag férfiak kellenek.

Szerintem aki ide írogat, nem is akar megváltozni, csak simán ventillál.

ma 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!