Hogyan tolerálnátok, ha a szüleitek lopással vádolnák meg a barátodat? Sajnos már több esetben előfordult, az eltűnt dolgok pedig mindig megkerültek, és ennek ellenére ha vmit nem találnak egyből azzal terrorizálnak, hogy bizots a barátom lopta el.
Én nemtudom más hogy van ezzel, de engem ez annyira dűhít, olyan hihetetlenül rossz érzés, hogy legszívesebben elköltöznék. Én nemtudom, ez mennyire normális viselkedés. Több mint egy éve vagyunk együtt, én még érlelni akarom a kapcsolatot házasság előtt és akkor a szüleim ezzel olyan mintha válaszút elé állítanának, hogy válasszak köztük., mert ha én összepakolok és elmegyek feléjük nem fordulok, hiszen házasodni én még nem akarok, ők pedig tudom, hogy az együttélést nagyon de nagyon nem tolerálják....
Nagyon kiváncsi lennék, hogy mások mit reagálnának ebben a helyzetben, illetve mennyire tartaná normálisnak az ilyen szülőket!!!!
Te ismered a barátodat, ugye? Megbízol benne? Tudod, hogy soha nem lopna? Nos, akkor anyut és aput alaposan helyre kell tenni. Ha voltak annyira gerinctelenek, hogy a hamis vád mellé még a háta mögött is tették ezt, akkor bizony le kell ülni négyesben és tiszta vizet önteni a pohárba.
Egyébként egyszerá a dolog: mondd meg a szüleinek, hogy ha szerintük a barátod lop, akkor jelentsék fel a rendőrségen.
És döntsd el, hogy felnősz végre, a magad útját járod, felvállalod a döntéseidet és az azokért való felelősséget, vagy továbbra is apunak és anyunak akarsz megfelelni. Mit érdekel az téged, hogy nem szólnak hozzád, ha te azzal élhetsz, akit választottál, és akivel szeretitek egymást? Majd megbékélnek idővel. Nincs az a harag, ami el ne múlna.
A lopással vádolás nagyon súlyos dolog, ugye, tudod? ha van alapja, akkor baj van a sráccal, ha nincs, akkor a szüleiddel.
egy jó példa ha lop:
tegyetek egy szobába egy ezrest,ne feltünően,de látszódjon,hagyd ott a szobában a barátodat,ahova a pénz rejtettétek. kb 5-10 percre. zárd rá az ajtót azaz hajtsd be. ha eltűnik lop..:(
Ne felejtsd el felírni a pénz sorszámát....
Ez akár melyik oldalról nézzük -már mint a lopás vagy rágalmazás- aljasság egy családban.
Én is azt mondom, ha még egyszer előfordul hívjátok ki a rendőrséget.
Derüljön ki az igazság. Te sem szeretnél hazug és tolvaj embert magad mellé egy életen át, ha pedig a szüleid ármánykodnak,.... jól írja a Biblia:"..elhagyja apját anyját és ragaszkodik az ő társához" Gondolom neked is megváltozna a véleményed a szüleidről ha kiderülne hogy miben mesterkednek.
Sajnállak nagyon, de ennek végére kell járni!
Nálunk is bármi eltűnt egyből a barátomra kenték, mocskolták. Ismerem barátomat, soha nem lopna, pláne nem tőlünk. Kiálltam a barátom mellett, mondtam h hiába kenik rá, biztos h nem ő volt. De aztán kiderült a tettes, és a tesóm volt :DD Azóta mélyen hallgatnak a lopós témáról.
Figyelj, ha tényleg a szüleid ok nélkül gyanúsítják a barátodat, úgyis visszakapják az élettől ezt a rosszindulatú hozzáállást, csak úgy mint az én szüleim visszakapták azzal, hogy a gyerekük a tolvaj, nem pedig az idegen.
ez a téma már számtalanszor előjött, mindig kitalálnak valamit rá, és amikor magyarázom nekik, hogy mekkora baromságokat bezsáélnek, vegyék már észre magukat még nekik áll feljebb.
Csak nem tudom mi lenne, ha amikor én járok a barátom rokonainál engem vádolnának meg ugyanígy....
a másik meg, a legutolsó pasiról aki esélyes lett volna kapcoslatra, kiderült, hogy embert ölt, a mostani barátom meg nagy jótékonykodó,sokszr már az agyamra megy, és még ennek ellenére is ilyenekt feltételeznek róla.
De rájöttem már, h a szüleim ilyenek, képmutatókaők is és nem társasági emberek. Ők ketten imádják egymást, de egyébként társadalmi szemszögből nézve egy nulla az életük. Soha senkivel nem beszélgetnek, ha jön vki hozzánk csak óbégtanak mindig, nem bírnak idegeneket elviselni. velük vannak gondok....
mondok egy meredek példát.....pl. barátom magas, és mikor wc-re ül, az ablakot be kell zárnia, különben beverné a fejét felállás közben. Anyu meg erre azt modnja, h a baráto mgonosz, direkt zárja be az ablakot, h a büdi ne menjen ki és anyu sazgolja az ő büdijét.
Na mikor anyám ezzel előállt már godnolkodtam h vegyek e neki vmi gyógyzsert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!