Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tolerálnátok, ha a...

Hogyan tolerálnátok, ha a szüleitek lopással vádolnák meg a barátodat? Sajnos már több esetben előfordult, az eltűnt dolgok pedig mindig megkerültek, és ennek ellenére ha vmit nem találnak egyből azzal terrorizálnak, hogy bizots a barátom lopta el.

Figyelt kérdés

Én nemtudom más hogy van ezzel, de engem ez annyira dűhít, olyan hihetetlenül rossz érzés, hogy legszívesebben elköltöznék. Én nemtudom, ez mennyire normális viselkedés. Több mint egy éve vagyunk együtt, én még érlelni akarom a kapcsolatot házasság előtt és akkor a szüleim ezzel olyan mintha válaszút elé állítanának, hogy válasszak köztük., mert ha én összepakolok és elmegyek feléjük nem fordulok, hiszen házasodni én még nem akarok, ők pedig tudom, hogy az együttélést nagyon de nagyon nem tolerálják....

Nagyon kiváncsi lennék, hogy mások mit reagálnának ebben a helyzetben, illetve mennyire tartaná normálisnak az ilyen szülőket!!!!

2012. aug. 6. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%

"a legutolsó pasiról aki esélyes lett volna kapcoslatra, kiderült, hogy embert ölt,

a mostani barátom meg... " (valószínűleg) lop!

Jó körből szeded össze a pasijaidat!!

Ne az szerencsétlen szüleidet vádold és hibáztasd.

Amúgy költözz el és megszűnnek ezek a konfliktusok.

2012. aug. 10. 06:16
 12/14 A kérdező kommentje:

de értsd már meg, hogy nem lop!!!

a szüleim ilyen utolsó marhák

a barátom segit a szüleimnek mindig, már egy csomó dolgot hozott nekik, ruhákat, stb, a ház körül renegteget segitett nekik, kivágott egy almafát egyedül, vizvezetéket szerelt, széthullott asztalt rakott össze, és akkor ezzel hálálják meg. persze az is lehet h apám irigy, mert egy kétbalkezes, smemihez sem ért, csak az idióta szánalmas tévéjét nézi

a másik meg, az a bizonyos előző pasi, az nem pasim volt, netről találkoztam egy pasival, a mostani barátom nem netről van, szóval nem lehet egy lapra tenni a kettőt

egyébként meg a kérdésem nem az volt, h a abrátom szerintetek lop-e, hanem h ki mit reagálna a szüleinek ilyne helyzetben....

én tudom, hogy nem lop, ez nálam nem is kérdés....

egyébként meg pont keresztapám az aki mindig elvisz innen dolgokat és állandóan hazudgál ás átvágja a szüleimet, róla bezzeg egy büdös rossz szót nem mondanak, mert "rokon"...a másik rokon úgyszintén egy hazug mocsok...az is átvert minket....

2012. aug. 14. 11:53
 13/14 A kérdező kommentje:

a szüleim azon ügyködnek, hog szétválasszanak minket, csak tudnám miért teszik, amikor nem volt még egy normális kapcsolatom sem, csupán egy, de ott is lényegébne utcára rakott a pasi, ráadásul állandüan ahzt pofázzák a szülei m mikor megyek már férjhez, most van egy aki végre elvenne, erre meg azt is el akarják kergetni. Unokatesóm pl beválasztott egy pasi,t állandan kék zöldre verte. ugy látszik a szüleim is addig nem nyugsazanak mig el nem ekrgetik a jót és be nem hajtják nekem a rosszat,

mondjuk a szüleim házassága egy rakás szar, apám egy idegbeteg állandóan csak pofázik, mint mondtam nem ért semmihez, csak ahhoz h terrorizálja a szerencsétlen - családnak nem nevezhető - csaldját...szóval még az is lehet h anym irigységből csinálja mert látja h jól megvagunk a barátommal mig neki csak egy idegbeteg utolsü marha verőlegény jutott

2012. aug. 14. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha ennyire megbízol a választott társadban és van hova menjetek lakni én egy percig nem haboznék és ott hagynám őket. Ez az állapot megmérgezi a ti boldogságotokat is.

Van olyan az életben amikor "fejest" kell ugrani ha nem akarsz elveszteni valakit -valamit- mert az amiben vagy tarthatatlan ami előtt állsz pedig ismeretlen. Inkább /ha bevállalós vagy/ a kalandot=ismeretlent választom mint a jelenlegi áldatlan állapotot.

Beszéld meg a barátoddal a lehetőségeket és döntsétek el itt nem kisebbről mint a jövőtökről szól a tét. Sok sikert az új élethez!

2012. aug. 15. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!