Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi vagyok, ennek ellenére...

Férfi vagyok, ennek ellenére izgalmasnak találnám, ha egy hatalmas, vastag női bundában utcán sétálhatnék néhányszor. Volt-e már hasonló gondolata valakinek?

Figyelt kérdés

(úgy, hogy nőnek lennék maszkirozva)

Amúgy a női ruhába öltözés nem vonz.

2010. jan. 1. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Próbáld csak ki, milyen, ha leszólítanak a bunkók ! Vagy molesztálnak a keményfiúk ! Mit alakítanál ott ?
2010. jan. 1. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Na!Hajrá!Hol és mikor????Megnéznélek szívesen:)
2010. jan. 1. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
szerencsétlen aberrált fa sz
2010. jan. 1. 23:29
 4/7 A kérdező kommentje:

19:11

Láttam nőket feltűnő szőrmebundákban pesten is, vidéken is,de senkit nem láttam körülöttük aki felhajtást csinált volna.

2010. jan. 2. 18:46
 5/7 anonim válasza:

azért szólítanának le mert férfi vagy és női ruhába vagy!

elég fura gondolat XD

de ne próbáld ki mert bu*i nak fognak tartani

2010. jan. 2. 23:39
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha jól van csinálva,(nagy szőrmesapka,sötét szemüveg,a nagy gallér feltűrve és az arcomon összefogva)akkor minden szempontból nőnek néznék ki!
2010. jan. 3. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:

23:29 !

Téged szőrmebundás bundanadrágos tűsarkúcsizmás dominák kapjanak el,húzzanak deresre,és húzzanak rád egy irgalmatlant egy suhogós mogyorófavesszővel...

2010. jan. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!