Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt vettem észre, hogy elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre, hogy elég sok 40-50-es nő hónapokig fenn van egy-egy társkeresőn. Vajon ők tényleg nem találnak párt maguknak, vagy csak alkalmi kapcsolatokat keresnek annak ellenére, hogy azt írják magukról, komoly kapcsolatra vágynak?

Figyelt kérdés

ma 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Szimplán ego növelés. Vissza nem írnak meg semmi.
ma 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Az "igazit" keresik, alkalmi szóba sem jöhet, megsértődnek hogy mit képzelek, ő nem olyan... Van akivel azért levelezgetek egy darabig, meg szoktam kérdezni hogy bírja pasi nélkül, a válasz legtöbbször:ja, arra van pasija akivel néha szexel,de ő nős...
ma 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:
En csak szexet keresek ezért vagyok fenn
ma 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A nők sajnos keverik a társkereső fogalmát a szexpartner keresővel. Mind a kettőn a tökéletest keresik és sok ezer jelentkezőből válogathatnak. Én ebböl ergo nem kérek! 2-3 nap csevegés hogy van e szimpátia és mehet a szex, nem udvarolgatok hetekig egy online felületen.

Egyébként hamarabb volt alkalmim a társkeresőkről mint a szexpartner keresőkról :D ..Fajin ,céltudatos nők voltak és értékelték a nyílt lapokkal való jatékomat. Nem hülyítek, nem kamuzok.Szexre kellesz! :D

ma 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Anya is fenn volt kb egy évig, de nem keresett tartós kapcsolatot, csak alkalmi kalandokat.
ma 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Ne mondj ilyet, hogy nők alkalmit keresnek mert megsértődnek!!! az alkalmi találja meg őket. De erről amúgy nem kell beszélni, szóval le is tagadják.

Ami a partner keresést illeti az valós. Csak még nem született meg aki igazán alkalmas, az a pár aki meg szódával esetleg elmenne, mind kint él hollywoodban.

ma 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom pár embert megismernek aztán választanak
ma 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!