Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek nincsen párja, nem is akar párkapcsolatot, akkor valóban luzernek, melegnek, kisfa##únak, férfiatlannak gondolják, gondolja a társadalom?

Figyelt kérdés
ma 16:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%

Igen

Mindenképp olyannak akivel baj van.

ma 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
69%

És ez miért fontos?

Ha egy ilyen ember még magára veszi ezt a nyomást is könnyen összeroppan.

Ezt a terhet olyan gyorsan, ahogy csak tudja le kell dobnia a válláról.

És el kell kezdenie járni a siker útját.

ma 16:26
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem számít, hogy a társadalom mit gondol. Az egyéni célok csak az egyénnek a fontosak.
ma 16:39
 4/17 Noren1989 ***** válasza:
20%

Nem.

Nekem is van ilyen kollegám, lassan én is ilyen leszek.

Mondjuk neki tényleg kicsi a műszere :D

ma 16:46
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
Igen, az én munkahelyem odaáig eljutott, hogy az ilyeneket nem hívták meg a céges karácsonyi összejövetelre... Ilyen szinten utálják a magányos férfiakat!
ma 16:47
 6/17 anonim válasza:
25%
igen! mert egy férfi aki egészséges testileg és lelkileg is az vágyik egy nőre. aki vele van,mellette van. aki a párja!
ma 16:48
 7/17 Noren1989 ***** válasza:
49%
#5, szerintem csak téged nem csipáznak.
ma 16:50
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem is tudom... nekem iszonyat rég nincs párom, közel 20 éve (azelőtt se voltak hosszú kapcsolataim, pár hetesek csak), és nem is tervezek semmiféle párkapcsolatot, mivel remekül elvagyok így már egy jó ideje. Szabad vagyok, nincs semmiféle felelősségem, nem szól bele senki a teendőimben. Őszintén szólva én ezt már nagyon élvezem, és senki miatt nem szívesen adnám fel ezt az életmódot.

Régen sokat próbálkoztam, sok esélyt adtam egy új kapcsolat kialakításához, de csak a csalódás maradt folyton. Mondanom sem kell, boldogtalan voltam éveken keresztül emiatt, az önbizalmam a béka segge alá süllyedt, ami mindenre kihatással volt az életemben. Így azon voltam, hogy változtassak ezen, mert boldogan szeretném leélni azt az egy életet, amit kaptam, és senki miatt sem szeretnék 1 percig is szomorú lenni, miközben az a másik sose lesz értem szomorú.

Amióta teljesen elengedtem és kizártam az életemből, hogy ki mit gondolhat, lesz-e párom, miért nem ad nekem egy esélyt, mit mondjak neki stb... én azóta sokkal boldogabbnak érzem magam, jól tudom kezelni, és nem is szeretnék ezen változtatni már. Talán csak akkor érdekelne valakinek a hasonló gondolatai felém irányulva, ha az adott személy egy fontos valaki lenne a számomra. De amúgy meg teljesen mértékben hidegen hagy, hogy valakinek lúzer vagyok-e, vagy sem, miközben én egyáltalán nem érzem magam annak, és bőven vannak emberek, akik így elfogadnak és szeretnek engem. Nekem ez a fontos, és boldognak is érzem magam.

ma 16:53
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Valójában senkit nem érdekel.
ma 17:00
 10/17 anonim ***** válasza:
58%

"Valójában senkit nem érdekel."

Tőlem állandóan kérdezgetik munkahelyen, miért nincs barátnőm, meg volt e már...

ma 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!