Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek nincsen párja, nem is akar párkapcsolatot, akkor valóban luzernek, melegnek, kisfa##únak, férfiatlannak gondolják, gondolja a társadalom?

Figyelt kérdés
ma 16:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Hát én egy olyat ismerek aki 50 évesen még szűz és otthon lakik az anyjánál és az biztos hogy nagyon sokan kibeszélik és sokan elmondjak róla hogy biztos hogy nagyon súlyos gondok vannak vele.
ma 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Pedig van benne igazság. Volt olyan munkahelyem ahol nagyrészt nők között. A sportban elég szép karrierrel rendelkeztem és folyamatosan érdeklődtek e felől,kedveskedtek,jöttek oda hozzám.

Amint megtudták hogy nincs barátnőm évek óta attól a pillanattól kezdve pálfordulás történt és le voltam szarva.(Már bocsánat)

ma 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Pont forditva. Azt hiszik csak k.félni kell neki mindenki kapcsolatra meg nem.
ma 17:22
 14/18 anonim ***** válasza:
16%
Nekem nem ártottak semmit az ilyen férfiak, de szerencsétlen lúzernek tartom őket. A többségük valóban az is.
ma 17:58
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem hiszem hogy a társadalom vagy úgy bárki foglalkozik vele eleget ahhoz, hogy bármit gondoljon róla.
ma 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Ebben a magyar "társadalomnak" csúfolt csürhében már akkor is beléd kötnek, ha mosolyogva jársz kelsz az emberek között. Vagy ha reggel mondjuk piros pulóvert húzol fel. Vagy ha a nem megfelelő, számára egyetlen helyes választ adod valamire, akkor nemhogy lenéznek vagy lúzernek gondolnak, hanem egyenesen ellenségnek. Na most a párkapcsolat nélküliség már csak +1 a hosszú listán. Szociális közegben lehet szívás, mert tényleg lesznek bőven akik lenéznek érte (még ha nem is mondják a szemedbe, csak aszerint bánnak veled és kibeszélnek), de mivel annyi másban is lenézi a magyar a másik magyart, igazából tök fölös ezen pörögni. Ha holnaptól úgy élnéd az életed, hogy mindenkinek megfelelve feláldoznád a valódi önmagad, hát akkor is hidd el itt lenne aki beléd kötne. Szóval akkor ezek miatt változni, ezekért hogy mit gondolnak? Ugyan már :)

A te életed, élj úgy ahogy neked megfelelő! Csak másoknak ne árts, vagy legalábbis ártatlanoknak ne.

ma 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek a 16-ossal. Bár régebben mindig szívemre vettem és értelmetlennek tartottam ha valaki egy népet szid. Főleg a sajátját. Ma már annyira nem érdekel.

De ezt leszámítva tényleg egyetértek.

ma 19:01
 18/18 anonim ***** válasza:
78%

A társadalom "elintézi" ezt ilyen-, és hasonló nemgondolkodással. De simán vissza lehet kérdezni, hogy:

"Ugyan már, a társadalom tud jó példát mutatni egy jó párkapcsolatra vonatkozóan? Ha tudna, akkor nem lenne annyi válás, megcsalás, csonkacsalád, stb.".

ma 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!