Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy manapság sokkal nehezebb párkapcsolatot kialakítani?
Párkapcsolatot keresek, ami hosszútávra szól remélhetőleg. Szóval nem egy éjszakás vagy hasonló partnert. Ellenben már egy ideje (2-3 éve) nem sikerül senkivel sem megismerkedni. Előtte volt már több, évekig tartó kapcsolatom. De azóta semmi. Próbáltam már társkeresőt is, de egy év alatt egy normális nő akadt akivel elég sokat beszéltünk, többiek hamar eltűntek, de igazából kevés a match is. Oké, nem vagyok modell kinézetű, de azért nem is vagyok egy bányarém. Mondhatni átlagos vagyok (tudom így nehéz kitűnni a tömegből), kevés felesleggel. Régen könnyebb volt suliban, egyetemen, buliban, de manapság a munka világában már nem, ráadásul az emberek is megváltoztatok szerintem. Gyorsan, tökéletes partnert keresnek és inkább dobnak mindenkit aki egy kicsit sem illik az álomvilágba.
Szóval, Ti hol, merre, hogyan ismerkedtek manapság? Van valami jó tanácsotok?
Köszönöm!
Nemcsak te. Minden nap felteszik ezt a kérdést, ma is már volt jópárszor ez, csak máshogy van megfogalmazva. De nézd meg a mai kérdéseket, kb mind ugyanez.
Javarészt ilyen helyzetben lévő férfiak járnak ide, nők kevésbé. Semmi megoldás nincs, és ezekre a kérdésekre sincs jó válasz, tovább kell folytatni az ismerkedést, nem lesz instant válasz.
Szerintem be kéne egy külön kategóriába tenni ezt a típusú kérdést, hogy "miért vagyok sikertelen". Nem gúnyból mondom, hanem mert annyiszor ismétlődik, hogy jó lenne oda gyűjteni a válaszokat.
Manapság minden lecserélhető lett.
A 6-os válaszoló voltam.
Igen, manapság nagyon nehéz társat találni.
Viszont az is igaz, hogy mennél idősebb az ember, annál nehezebb.
Sajnos itt is érvényben van a 3 csapás esete.
-A mai kor nehézsége,
-Mennél idősebb vagy
annál nehezebb.
-Ha még ezek mellett
nemis igazán nézel ki
nagyon jól,
na akkor aztán tényleg piszok nehéz helyzetben vagy.
De így szép az élet. Engem pl férfiként mindhárom tényező súlyt. Na innen lessz dicsőség felálni, és mosolyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!