Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy manapság sokkal nehezebb párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot keresek, ami hosszútávra szól remélhetőleg. Szóval nem egy éjszakás vagy hasonló partnert. Ellenben már egy ideje (2-3 éve) nem sikerül senkivel sem megismerkedni. Előtte volt már több, évekig tartó kapcsolatom. De azóta semmi. Próbáltam már társkeresőt is, de egy év alatt egy normális nő akadt akivel elég sokat beszéltünk, többiek hamar eltűntek, de igazából kevés a match is. Oké, nem vagyok modell kinézetű, de azért nem is vagyok egy bányarém. Mondhatni átlagos vagyok (tudom így nehéz kitűnni a tömegből), kevés felesleggel. Régen könnyebb volt suliban, egyetemen, buliban, de manapság a munka világában már nem, ráadásul az emberek is megváltoztatok szerintem. Gyorsan, tökéletes partnert keresnek és inkább dobnak mindenkit aki egy kicsit sem illik az álomvilágba.

Szóval, Ti hol, merre, hogyan ismerkedtek manapság? Van valami jó tanácsotok?

Köszönöm!

szept. 29. 12:22
1 2
 11/19 Senior Séf ***** válasza:
30%
Manapság? Gondolod, hogy 50 éve élőszóban könnyebb volt? Megsúgom, nem volt könnyebb.
szept. 30. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj hogy a nők igényei elszálltak és olyan férfiakra mennek rá akik foglaltak, ebből fakad minden probléma. Általános embernek esélye sincs már kapcsolatra, mert az általános nők is extra jó férfiakat keresnek.
okt. 7. 08:41
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

12.

Mintha én írtam volna.

Abdzolút teljesen én is így látom.

És még mondják sokan ezt az álltalános süket dumát, hogy nem a külső szàmít.

Az ilyennek szivesen adnék egy pofont, hogy kijózanodjon.

Nem a fenéket nem számít.

Ma, kizàrólagosan szinte csak az számít.

Ha a külsőd alapján bejössz, akkor talán tovább megy a nő.

Megpróbál megismerni.

Ha nem, akkor mosogató rongynak néz.

10#

okt. 7. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

13-as az a baj hogy a külső sem elég már nekik, az a rajtengedélyek egyike maximum. Ha a külsőd oké akkor kell mellé még a megfelelő végzettség, munka és anyagiak, no meg ezernyi tulajdonság hogy tökéletes legyél.

És ezt általában 160 centis 75 kilós zöldhajú könyvelő nők is elvárják a férfiaktól. Elképesztően elszálltak az igényeik.

okt. 7. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:

14.

Erre nem akartam kitérni, teljesen így van.

Én fent vagyok egy társkereső oldalon, és a nemleges válaszok nagy töbségét nemis a külsőm miatt kapom, hanem amiatt, mert nincs diplomám.

Ma a nőknél szinte alap követelmény lett a diploma, hozzá egy jó munkahely, jó fizetéssel, jó élet körülményekkel.

Ha ezek nincsennek meg, akkor hiába vagy jóképű, nem lessz siker.

A másik meg az, hpgy a társketeső oldalakon a nők 90%-a diplomás.

Én 50 plusszos vagyok. Az én generációmban még nem volt ekkora divat a diploma.

A diploma az manapság lett, egy ilyen Úri divat hóbort.

Sok nő tanult akkoriban fodrásznak, cukrásznak, bolti eladónak, péknek, szakácsnak, stb.

Ők hol vannak? Ők mindannyian boldogok ??

Ők mind megtalálták az ideális társat?

13#

okt. 7. 11:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Persze, Úri divat hóbort. Véletlenül sem azért lesz egyre több diploma, mert az egyszerű fizikai munkák nagy részét robotizálják, míg egyre több diplomásra van szükség. Egyébként Magyarországon az EU-ban a legalacsonyabb a diplomások száma, szóval ha még itt sem sikerül nőt találni, akkor ott elvesznétek.
okt. 7. 11:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Húha.

Pedig terveztem a külföldre menést, de így akkor lemondok róla.

Csak tudod 16- os, itt mással is probléma van.

Itt nálunk, a diplomás nő, csak diplomás férfit tekint férfinek.

Valyon ez külföldön is így van?

Ott is ilyenek az igények? Egy diplomás nő, külföldön sem áll szóba egy pékkel, cukrásszal, bolti alkalmazottal?

Én gyanítom, hogy ott egy kicsit más a hozzá állás.

Na persze az is igaz, hogy sok országban a szakmunkás ugyanannyit keres, mint a diplomás.

Mert tudják, hogy mindkettőre szükség van.

Csak nálunk van nagy szakadék, hogy a diplomások sokkal jobban keresnek, mint a szakmunkások.

Ez csak itt magyarba van így szerintem.

15#

okt. 7. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed lesz nőd. Ennyire egyszerű. Ha nincs pénzed a nők semmibe vesznek.

38F incel

okt. 7. 12:52
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
*vajon. Ilyen helyesírással gondolom az érettségi is nehezen volt meg. Persze, hogy diplomás nő, diplomás férfit keres, miért is adná lejjebb, ez külföldön sincs másképp. De hajrá, próbáld meg külföldön, ott amellett, hogy nem lesz diplomád, még migráns is leszel, biztos nagyobb sikered lesz.
okt. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!