Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen lehet még párkapcsolatot kialakítani, ha eddig nem volt?
Sok oka van, hogy nem jött össze. Most érzem úgy, hogy készenállok rá.
Nem késő kicsit? Be lehet hozni a lemaradást és normális kapcsolatot kialakítani?
F
Lehet,de nyilván oka van annak miért nem sikerült eddig, azokat ismerd fel, és dolgozz rajtuk.
Egyébként sokan 30-35 évesen válnak,kezdenek új életet,az se sokkal jobb
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket. Ez most valami megfelelési kényszer, hogy minnél fiatalabb korban már dugni kell vagy mi? Meg milyen lemaradást kellene behozni?
Nem voltam soha egy bulizós típus, és nekem konkrétan az internet hozta meg a lehetőséget az ismerkedésre. 28 évesen volt az első olyan kapcsolatom, amiből szex is lett, igaz nem sokáig tartott, de azóta meg mindig van valaki, illetve egy hosszabb kapcsolatból 2 fiam is született.
48F
Csak ne mond el a nőnek, hogy még nem voltál senkivel, és párkapcsolatod sem volt.
Amúgy mi lenne, ha nem a problémán lovagolnál, hanem a megoldásán?
A felhasználót törölték, vagy törölte magát. Nem tudok neki privátot írni. Na ez pech.
Itt vajon mi történhetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!