Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a húszas éveim arra áldozom, hogy felépítsem az egzisztenciám, közel harminc évesen mennyire lesz nehéz kapcsolatot kialakítanom egy nővel szó szerint nulla párkapcsolati tapasztalattal?
Nem nehéz 30 évesen a párkapcsolatot elkezdeni, csak ahogy múlik az idő, egyre több nőből lesz feleség, és egyre kevesebben maradnak szabadok. Igaz, még utána hajthatsz az 1. férjüktől épp elváló nőkre, de nagy az esély, hogy már rögtön 3 tagú lesz az a család, mert hozza a gyermekét is.
Ahogy az előttem is írta, jobb közösen építeni az egzisztenciát, csak talán még nehezebb, mint 30 éves egyedülálló nőt találni...
Ha pénz van, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy volt e nőd.
A szüzességeddel kezdj valamit, és nyert ügyed lesz.
Attól hogy a kérdező járt már nőben nem jelenti hogy kell a nőknek. És a kérdező nem is az ilyen tapasztalatok hiánya miatt aggódik.
Kérdező. Ha én lennék 30 körüli nő nem szívesen kezdenék olyannal aki semmit nem tapasztalt még a párkapcsolatokról. A 30 környéke már nem a kísérletezgetésről szól a legtöbb embernek. Ha emellett döntesz vagy a szerencsére bízod magad vagy korban magad alatt "vadászol" ahol még nincs tétje a dolognak.
Figyelj csak, én 18 éves voltam mikor párommal összejöttünk. Akkor kezdtem az egyetemet. Ez azt jelentette eleve, hogy kevesebbet találkozunk. Aztán elkezdett maszek munkákat vállalni, volt, hogy 2-3 hetente járt csak haza. Később úgy döntött, hogy lemegy egy szezonra Dunántúlra dolgozni, hogy tapasztalatot szerezzen és be tudja indítani a saját vállalkozását. Soha egy rossz szavam nem volt, hazavártam, ment minden tovább. Lemehettem volna vele, de inkább autót vettem abból a pénzből, mert nekem akkor az volt a vágyam. Aztán megcsináltam egy mesterképzést az ország másik felén, hogy olyan pozícióban dolgozhassak, amiben szeretnék. Ebből sem volt soha problémánk. Összeszedtünk annyi pénzt, hogy vehettünk volna egy lakást, de nemet mondtam, mert kertes házat akartam. Kész lehetett volna a ház is gyorsabban, de neki az volt az álma, hogy a saját házát ő építse fel, szóval így történt. Ő időközben egyéni vállalkozó lett, én vezető pozícióban dolgozom, mindkettőnknek autója van, közös ház stb, boldogabbak vagyunk mint bármikor.
Azt akarom ezzel mondani, hogy az ideális kapcsolatban soha semmit nem kell feladnod. Mindent meg lehet oldani. Ha megtalálod a megfelelő partnert, akkor mindketten tudjátok építeni a saját életeteket úgy, hogy nem megy a kapcsolat rovására. Plusz könnyebb úgy haladni előre, hogy van mögötted egy olyan ember, aki mindenben támogat. A karrier és a jó párkapcsolat nem zárja ki egymást. Vagy ahol igen, ott a kapcsolat eleve nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!